Τραμπ για Τέξας: Μία πολύ θλιβερή ημέρα - Μελάνια: Η καρδιά μου στο Santa Fe

19497280

Δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι είναι δυνατό  να προστατεύσει τα παιδιά και τα σχολεία, κρατώντας τα όπλα μακριά από τα χέρια που εμφανίζονται ως απειλή - Συλλυπητήριο tweet και από τη Μελάνια Τραμπ

Τη θλίψη του εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμά του από το Λευκό Οίκο, για το αιματοκύλισμα στο λύκειο του Τέξας, το 22ο περιστατικό τους τελευταίους πέντε μήνες στις ΗΠΑ.

Όπως τόνισε, περιστατικά σαν το σημερινό συμβαίνουν εδώ και καιρό στη χώρα και δεσμεύτηκε η κυβέρνησή του να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να προστατεύσει τους μαθητές, τα σχολεία και να κρατήσει τα όπλα μακριά από τα χέρια που εμφανίζονται ως απειλή ως προς τους ίδιους, αλλά και τους άλλους.

Ολόκληρη η δήλωση Τραμπ: 

Οφείλω να ξεκινήσω εκφράζοντας τη θλίψη μας και την συντριβή μας για την δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς στο λύκειο Santa Fe του Τέξας, που έλαβε χώρα λίγο πριν.  Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και οι ομοσπονδιακές αρχές συνεργάζονται με τους τοπικούς αξιωματούχους. Αυτό γίνεται εδώ και καιρό στη χώρα μας. Τόσα πολλά χρόνια, δεκαετίες, θρηνούμε τρομερές απώλειες ζωών και στέλνουμε τη στήριξη και την αγάπη μας σε όλους όσους έχουν πληγεί από αυτήν την απολύτως τρομακτική επίθεση σε μαθητές, οικογένειες, δακάλους και το προσωπικό του Λυκείο Santa Fe. Αυτές τις τραγικές ώρες είμαστε μαζί σας. Η κυβέρνησή μου είναι αποφασισμένη να κάνει ότι είναι δυνατό για να προστατεύσει τους μαθητές μας, να ασφαλίσει τα σχολεία μας και να κρατήσει μακριά τα όπλα από τα χέρια εκείνων που φαντάζουν ως απειλή προς τους ίδιους, αλλά και τους άλλους. Όλοι πρέπει να συνεργαστούμε σε κάθε επίπεδο για να κρατήσουμε ασφαλή τα παιδιά μας. Ο Θεός να κάνει καλά τους τραυματίες και να είναι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων. Μία πολύ θλιβερή ημέρα.


Μελάνια Τραμπ: Η καρδιά μου στο Santa Fe και όλο το Τέξας

Την θλίψη της εξέφρασε μέσω Twitter και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, η οποία αναρρώνει, έπειτα από την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στα νεφρά.

«Η καρδιά μου σήμερα είναι στο Santa Fe και όλο το Τέξας», ανέφερε στο μήνυμά της η Μελάνια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Johnson_art

Οι κάλπες κλείνουν στις 10 το βράδυ - Ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται ότι θα αναδειχθεί νικητής, αλλά θα χρειασθεί αρκετές έδρες για να περάσει τη συμφωνία αποχώρησης από την ΕΕ - Οι Βρετανοί αναμένεται να ψηφίσουν «τον λιγότερο αντιπαθή» πολιτικό

2