Φωτογραφία: «Γ..... η Τουρκία» γράφει ο γιος του Νετανιάχου στο Instagram
Όλο και μεγαλώνει η κόντρα μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, καθώς μετά τον κινηματογραφικό έλεγχο που έγινε στο αεροδρόμιο στο απελαθέντα γενικό πρόξενο του Ισραήλ, ο γιος του Νετανιάχου έκανε ένα ποστ στο Instagram
Ο Γιάιρ Νετανιάχου, γιος του πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δημοσίευσε μια εικόνα λέγοντας "Fuck Turkey", στο λογαριασμό του στο Instagram την Τετάρτη, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ. Αυτό έπεται μιας διπλωματικής κόντρας μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, η οποία άρχισε την Τρίτη, όταν η Άγκυρα απέλασε τον πρεσβευτή του Ισραήλ, ως αντίποινα, για το μακελειό που συντελέστηκε στη Γάζα, τη Δευτέρα, όταν τουλάχιστον 61 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά του στρατού του Ισραήλ αλλά και χρήση χημικών.
Απαντώντας σχετικά με την εικόνα, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, θεώρησαν ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο προσώπων, πατέρα και γιου και ανέφεραν: «Ο Yair Netanyahu είναι ιδιώτης, όπως και ο λογαριασμός του Instagram».
Νωρίτερα την Τετάρτη, το Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον μοναδικό εναπομείναντα Τούρκο εκπρόσωπο στο Ισραήλ σε συνάντηση για να διαμαρτυρηθεί για τον έλεγχο ασφαλείας που έγινε στον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Τουρκία όταν εγκατέλειψε τη χώρα.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.