Ισραηλινός υπουργός Ασφάλειας: Όπως οι Ναζί, ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων «δεν δείχνει τίποτα»

Ισραηλινός υπουργός Ασφάλειας: Όπως οι Ναζί, ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων «δεν δείχνει τίποτα»

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε με αεροσκάφη πέντε στρατόπεδα εκπαίδευσης της Χαμάς στη Βόρεια Γάζα

gaza
Νέα δήλωση που ρίχνει λάδι στη φωτιά, πραγματοποίησε υπουργός της ισραηλινής κυβέρνησης, μετά την ανακοίνωση των 41 νεκρών και των εκατοντάδων τραυματιών Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, από τις δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ.

Οι Ισραηλινοί, δια στόματος του υπουργού Δημοσίας Ασφαλείας, Γκιλάντ Ερντάν, συνέκριναν τους Παλαιστίνους που έχασαν τη ζωή τους καθ' όλη τη διάρκεια των συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας και ειδικότερα σήμερα, με τους Ναζί που έχασαν τη ζωή τους κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, λέγοντας πως ο αριθμός των θυμάτων «δεν δείχνει τίποτα».

«Όπως ο αριθμός των Ναζί που πέθαναν στον παγκόσμιο πόλεμο δεν κάνει τον ναζισμό κάτι που μπορείτε να εξηγήσετε ή να καταλάβετε, έτσι και εδώ ο αριθμός των θυμάτων δεν δείχνει τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «το Ισραήλ δεν αναζητά αιματοχυσία». Ο Γκιλάντ Ερντάν επέρριψε την ευθύνη για την αιματοχυσία στη Χαμάς, κάνοντας λόγο για «κυνική και κακόβουλη χρήση της αιματοχυσίας».

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπός του Ισραηλινού στρατού, δήλωσε ότι πριν λίγη ώρα, Ισραλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν πέντε «τρομοκρατικούς στόχους» σε κέντρα εκπαίδευσης της Χαμάς, στη Βόρεια Γάζα. «Ήταν μία αντίδραση ενάντια στις βίαιες ενέργειες των τελευταίων ωρών, προκειμένου να μετακινηθεί η Χαμάς μακριά από τα ισραηλινά σύνορα».

Με δήλωσή του ο επικεφαλής σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Jared Kushner, τόνισε ότι «με τη μεταφορά της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, δείξαμε στον κόσμο για μία ακόμη φορά, ότι οι ΗΠΑ είναι έμπιστη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται δίπλα στο Ισραήλ, επειδή πιστεύουν, το ξέρουμε, ότι αυτό είναι το σωστό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης