Στον αποκλεισμό κεντρικού δρόμου στην Οξφόρδη της Βρετανίας, προχώρησε νωρίς το απόγευμα η βρετανική αστυνομία, μετά από αναφορές κατοίκων για πυροβολισμούς.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή περιμετρικά της Paradise Street και δεν επιτρέπει ούτε στους κατοίκους να πλησιάσουν στο σημείο.
Σύμφωνα με αναφορές, ακούστηκαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμοί, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται ακριβώς πίσω από το φημισμένο κάστρο της βρετανικής πόλης, ενώ την επιχείρηση συντονίζει το ελικοπτερο της αστυνομίας, το οποίο πετάει πάνω από την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση ορισμέβων πολυκατοικιών γύρω από το σημείο που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, ενώ ειδικός συνεργάτης φέρεται να έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με άτομο αγνώστου φύλου, το οποίο βρίσκεται σε μπαλκόνι. Οι ένοικοι των ξενοδοχείων της περιοχής διατάχθηκαν από τους αστυνομικούς να μείνουν στα δωμάτιά τους.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.