Με το γάντι «άδειασε» τον Τραμπ η Αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ, Νίκι Χάλεϊ.
Aναφερόμενη στο επικοινωνιακό στιλ του Αμερικανού προέδρου,η Νίκη Χάλεϊ δήλωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι ο Τραμπ την έχει φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση κι ότι η ίδια δεν συμφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα πράγματα.
"Έχει το δικό του στιλ επικοινωνίας, αλλά δεν το υπερασπίζομαι ", ανέφερε η πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ σε συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο «CBS».
"Αν υπάρχει κάτι στον τρόπο που επικοινωνεί με το οποίο δεν αισθάνομαι άνετα,τον καλώ στο τηλέφωνο", δηλώνει η Χάλεϊ.
Η ίδια προσθέτει πώς, κάθε φορά που του λέει κάτι, ο Αμερικανός πρόεδρος ακούει αυτά που του λέει.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.