Συγνώμη ζητά η γυναίκα που πέταξε γάτα στα σκουπίδια (video)

Συγνώμη ζητά η γυναίκα που πέταξε γάτα στα σκουπίδια (video)

Η αποτρόπαια πράξη της καταγράφηκε από κάμερα και κυκλοφόρησε σε βίντεο σε όλο τον κόσμο...

Συγνώμη ζητά η γυναίκα που πέταξε γάτα στα σκουπίδια (video)
Δεν μπορεί να πιστέψει το σάλο που έχει ξεσπάσει στη Βρετανία η 45χρονη υπάλληλος τράπεζας η οποία πέταξε μια γάτα στα σκουπίδια και για κακή της τύχη, η αποτρόπαια πράξη της καταγράφηκε από κάμερα και κυκλοφόρησε σε βίντεο σε όλο τον κόσμο.

Η 45χρονη Μέρι Μπέιλ, που διαμένει στο Κόβεντρι, στην κεντρική Αγγλία, εξηγεί ότι έριξε τη γάτα στα σκουπίδια «για να κάνει μια πλάκα» και ότι δεν καταλαβαίνει «γιατί αυτό προκάλεσε τόσο θόρυβο», ζητώντας παράλληλα συγνώμη για την πράξη της και το σάλο που προκάλεσε.

«Πρόκειται μόνο για μια γάτα», δηλώσε έκπληκτη η Βρετανίδα, η οποία δέχεται απειλές από υπέρμαχους των δικαιωμάτων των ζώων.

Κλείσιμο
Στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook μάλιστα, έχει δημιουργηθεί ένα γκρουπ το οποίο ζητά «θάνατο για τη Μέρι Μπέιλ» και φέρει σχόλια από πολλές χώρες, ενώ μια άλλη σελίδα, η οποία ζητεί τον εγκλεισμό της Βρετανίδας, έχει προσελκύσει σχεδόν 4.000 υποστηρικτές.




Η γάτα, η οποία ονομάζεται Λόλα, παρέμεινε κλεισμένη στον πλαστικό κάδο απορριμμάτων για περίπου 15 ώρες προτού οι ιδιοκτήτες της Ντάριλ και Στέφανι Μαν μπορέσουν να τη βρουν αφού άκουσαν τα νιαουρίσματά της.
Οι Μαν ανακάλυψαν τι συνέβη στη γάτα τους βλέποντας το βίντεο που είχε τραβήξει μια κάμερα που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι τους και αγανακτισμένοι αποφάσισαν να το μεταδώσουν στο Ίντερνετ.

Η Μπέιλ δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι ο κόσμος «αντέδρασε υπερβολικά» σε αυτό που έκανε και επεσήμανε ότι είδε τη γάτα την ώρα που περπατούσε επιστρέφοντας από τη δουλειά της και ότι άρχισε να τη χαϊδεύει. Μετά «δεν ξέρω τι με έπιασε, αλλά σκέφτηκα ξαφνικά ότι θα ήταν αστείο να τη βάλω στα σκουπίδια που βρισκόντουσαν ακριβώς δίπλα μου».

Η τοπική αστυνομία έκρινε ότι η Μπέιλ δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα, όμως η βασιλική εταιρεία προστασίας των ζώων (RSPCA) ξεκίνησε έρευνα και προβλέπει την ανάκρισή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης