Ερντογάν: Η Τουρκία δεν εγκατέλειψε το στόχο της για ένταξη στην ΕΕ

Ερντογάν: Η Τουρκία δεν εγκατέλειψε το στόχο της για ένταξη στην ΕΕ

Ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου, ο Ερντογάν ανακοίνωσε το μανιφέστο του – Προεκλογικές παροχές και υποσχέσεις για χαμηλότερα επιτόκια και μείωση του πληθωρισμού

erdogan_rally
Το στόχο της Τουρκίας για ένταξή της στην ΕΕ θυμήθηκε ο Ερντογάν, ενόψει των πρόωρων βουλευτικών και προεδρικών εκλογών στις 24 Ιουνίου.

Η Άγκυρα ποτέ δεν εγκατέλειψε τον στόχο της για ένταξη στην ΕΕ τόνισε ο Ερντογάν, αφήνοντας αιχμές για τους Ευρωπαίους ότι δεν δείχνουν την ίδια αποφασιστικότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Τσαβούσογλου δήλωση
Μιλώντας σε χιλιάδες υποστηρικτές του στην Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος της Τουρκίας υποστήριξε ότι το νέο προεδρικό σύστημα, το οποίο θα ισχύσει μετά τις εκλογές, θα δώσει νέα ώθηση στην οικονομία. Μάλιστα, υποσχέθηκε χαμηλότερα επιτόκια και μείωση του πληθωρισμού.

Προανήγγειλε νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις


Επίσης, ο Ερντογάν προανήγγειλε νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων της, μετά από αυτές που προηγήθηκαν.

«Δεν θα σταματήσουμε να περιορίζουμε τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Θα προσθέσουμε και νέες (επιχειρήσεις) στην "Ασπίδα του Ευφράτη" και στον "Κλάδο Ελαίας". Οι στρατιώτες μας είναι έτοιμοι για νέες αποστολές» σημείωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης