Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια και η βασίλισσα Ελισάβετ πέταξε με ελικόπτερο για να της ευχηθεί

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια και η βασίλισσα Ελισάβετ πέταξε με ελικόπτερο για να της ευχηθεί

Η μοναχοκόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γίνεται σήμερα τριών ετών 

char_009
Ο νεογέννητος πρίγκιπας Λούις του Κέιμπριτζ είναι αναμφισβήτητα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο παλάτι του Κένσιγκτον από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο, στις 23 Απριλίου. Σήμερα, όμως είναι η μέρα της πριγκίπισσας Σάρλοτ! Η μοναχοκόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γίνεται 3 ετών και η προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ πέταξε χθες με ελικόπτερο από το κάστρο του Ουίνδσορ, όπου βρισκόταν, για να επισκεφθεί στο παλάτι του Κένσιγτκον την μικρή πριγκίπισσα και να της ευχηθεί αλλά και για
να δει τον νεογέννητο αδελφό της.

Τα γενέθλια της τέταρτης στην σειρά διαδοχής του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας αναμένεται οι γονείς της να τα γιορτάσουν στο παλάτι σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το παλάτι του Κένσιγκτον ευχαρίστησε τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας για τις ευχές τους στην μικρή Σάρλοτ με μια φωτογραφία που ανέβασε» στο Twitter από την πρώτη της ημέρα της πριγκίπισσας στο νηπιαγωγείο και με τη λεζάντα: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας».

Κλείσιμο


Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα και το επίσημο πορτρέτο γενεθλίων της Σάρλοτ, που μέχρι σήμερα είναι «δια χειρός» Κέιτ Μίντλετον. Στα δύο προηγούμενα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ η ίδια η δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε επιλέξει να φωτογραφήσει την κόρη της αντί να καλέσει έναν επαγγελματία φωτογράφο.

Αν και μόνο 3 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει ήδη αποδείξει ότι είναι έτοιμη να ασκήσει τα καθήκοντα που απορρέουν από τη γαλαζοαίματη καταγωγή της. Την περασμένη εβδομάδα, όταν μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον μεγαλύτερο αδελφό της, πρίγκιπα Γεώργιο, επισκέφθηκαν το μαιευτήριο για να δουν το νέο βασιλικό μωρό, η μικρή πριγκίπισσα με άνεση χαιρέτισε τους φωτογράφους σε αντίθεση με τον ντροπαλό αδελφό της, που δεν έκανε καμία κίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης