Sold out το φόρεμα που έβαλε η πριγκίπισσα Σάρλοτ για να επισκεφθεί το νέο βασιλικό μωρό

Μέσα σε λίγες ώρες, το μπλε φλοράλ φόρεμα, αξίας 50 ευρώ, εξαφανίστηκε από τα ράφια

Είναι μόλις 2 ετών αλλά έχει ήδη τον αέρα μιας πριγκίπισσας και το απέδειξε όταν τη Δευτέρα έξω από το μαιευτήριο, που πήγε μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό της για να δουν το νέο βασιλικό μωρό, εκείνη χαιρέτησε με χαμόγελο τους φωτογράφους σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Γεώργιο, που αν και μεγαλύτερός της, κρατούσε ντροπαλά το χέρι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεν μιμήθηκε την μικρότερη αδελφή του.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ με τη γέννηση του τρίτου παιδιού των γονιών της θα μείνει στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας ως η πρώτη πριγκίπισσα του οίκου των Ουίνδσορ, που παραμένει στην σειρά της στην διαδοχή του θρόνου αν και η μητέρα της έφερε στον κόσμο ένα δεύτερο γιο, αφού το 2013 η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε πως η σειρά διαδοχής θα εξαρτάται από το έτος γέννησης και όχι από το φύλο των διαδόχων της.

Πάντως, η μικρή Σάρλοτ έχει ήδη γοητεύσει όχι μόνο τον Τύπο αλλά και τα πλήθη και αυτό αποδείχθηκε τη Δευτέρα, όταν το μπλε φλοράλ φόρεμα που έβαλε η τέταρτη στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Γηραιάς Αλβιόνας, όταν επισκέφθηκε το μαιευτήριο για να δει τον νέο πρίγκιπα του Κέιμπριτζ, έγινε μέσα σε λίγες ώρες sold out!

Το όμορφο φόρεμα αξίας 50 ευρώ είναι της εταιρείας παιδικών ρούχων Little Alice με έδρα το Λονδίνο, η οποία ανήκει στην Άλις Άβενελ συμμαθήτρια της Κέιτ Μίντλετον στο κολέγιο. Μάλιστα, το 2012 η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν παραστεί στον γάμο της Άβενελ με Γάλλο τραπεζίτη.

Μετά τον βασιλικό χαιρετισμό της μικρής Σάρλοτ στους δημοσιογράφους, που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο του Λονδίνου για να φωτογραφίσουν την Δούκισσα του Κέιμπριτζ με τον νεογέννητο γιο της, πολλοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έγραψαν στο Twitter πόσο αξιολάτρευτη είναι η μικρή πριγκίπισσα. Κάποιος από αυτούς μάλιστα ανέφερε πως η Σάρλοτ θα μπορούσε να είναι η «νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr