Βρετανία: «Βουτιά» των λιανικών πωλήσεων λόγω... χιονιά

Lond_001

Τη μεγαλύτερη τριμηνιαία πτώση εδώ και ένα χρόνο σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Οι βρετανικές λιανικές πωλήσεις κατέγραψαν τη μεγαλύτερη τριμηνιαία πτώση τους εδώ και ένα χρόνο κατά τους τρεις μήνες έως τον Μάρτιο, καθώς οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις κράτησαν τους καταναλωτές στα σπίτια τους.

Οι λιανικές πωλήσεις βάσει όγκου ήταν τον Μάρτιο κατά 1,2% χαμηλότερες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα απέτρεψαν τον κόσμο από τις μετακινήσεις και τα ψώνια, καταγράφοντας μεγαλύτερη πτώση σε σχέση με τις προβλέψεις των οικονομολόγων.

Για το πρώτο τρίμηνο συνολικά, ο όγκος των λιανικών πωλήσεων μειώθηκε κατά 0,5% σε σχέση με τους τρεις τελευταίους μήνες του 2017, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη τριμηνιαία πτώση από το πρώτο τρίμηνο του 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

roma

Η Βιρτζίνια Ράτζι δήλωσε πως θέλει «να διαγράψει τα ονόματα δρόμων που ντροπιάζουν τη χώρα» - Πολιτικοί του Κινήματος Πέντε Αστέρων, από το οποίο προέρχεται η δήμαρχος, δεν έχουν καταδικάσει το φασιστικό παρελθόν της Ιταλίας

netanyahu__2_

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πρόωρες κάλπες μετά την κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού – Αν και όλοι θεωρούν τις εκλογές ως αναπόφευκτες, ο Νετανιάχου λέει ότι οι φήμες δεν ισχύουν