Πληρωμές μέσω κρυπτονομισμάτων δέχεται πλέον το... Pornhub!

Πληρωμές μέσω κρυπτονομισμάτων δέχεται πλέον το... Pornhub!

"Ανεβαστικά" νέα για την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων - Όπως ανακοίνωσε η ιστοσελίδα ψυχαγωγίας ενηλίκων, οι χρήστες της θα μπορούν να πληρώνουν για τις υπηρεσίες premium και άλλες αγορές μέσω του κρυπτονομίσματος Verge

Το διάσημο PornHub αποκαλύπτει τι ψάχνουν περισσότερο οι χρήστες του!
Στις συναλλαγές μέσω ψηφιακών νομισμάτων, όπως το Bitcoin, εισέρχεται πλέον και το Pornhub.

Η δημοφιλής ιστοσελίδα ψυχαγωγίας ενηλίκων ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει άμεσα να δέχεται πληρωμές με Verge coin.

Οι πληρωμές θα αφορούν υπηρεσίες premium καθώς και άλλα άγορες που παρέχει η ιστοσελίδα, ενώ ο πρωτοποριακός αυτός τρόπος πληρωμών θα εγκαινιαστεί με σχετικά event σε Νέα Υόρκη και Σίλικον Βάλεϊ.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα στο coindesk, η επιλογή της δεν ήταν τυχαία: "Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι, ενώ τα νέα σίγουρα θα ενθουσιάσουν και ολόκληρη την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων. Η ιστορία έχει δείξει πως η βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υιοθέτηση νέων καινοτόμων τεχνολογιών. Αναμένουμε ευρεία υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας Blockchain στο άμεσο μέλλον."

Η εταιρεία προσέγγισε την ομάδα πίσω από το Verge "στοχευμένα", όπως δηλώνει, τονίζοντας πως η ευελιξία και ανωνυμία του Verge ήταν αυτή που τους "κέρδισε".

Το Verge θεωρείται ένα από τα πιο "ασφαλή" κρυπτονομίσματα, με την έννοια ότι προσφέρει πλήρης, 100% ανωνυμία ως προς τις συναλλαγές του, και είναι ένα από τα πλέον κατάλληλα κρυπτονομίσματα για διαδικτυακές αγορές. Άλλωστε κανένας δεν θέλει οι πιστωτικές συναλλαγές του να φέρουν το "στίγμα" της πορνοβιομηχανίας... Η ανωνυμία του Verge αναμένεται να εξασφαλίσει μια ισχυρή συνεργασία.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι ήδη τον τελευταίο μήνα υπήρχαν φήμες για κάποια "μυστηριώδη" συμφωνία, και οι υποστηρικτές-επενδυτές του κρυπτονομίσματος προχώρησαν σε δωρεές και χρηματοδοτήσεις προκειμένου να προωθήσουν ακόμη περισσότερο τη συμφωνία.

Ανεβασμένη και η επενδυτική "λίμπιντο" της αγοράς κρυπτονομισμάτων

Φυσικά η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό γεγονός για ολόκληρη την επενδυτική κοινότητα των κρυπτονομισμάτων, και όχι μόνο του Verge, καθώς οποιοδήποτε υιοθέτησή τους είτε από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (βλέπε Ripple), είτε ιστοσελίδες... πορνό, αποτελεί ένα βήμα πιο κοντά στη μαζική υιοθέτηση και εκτόξευση τους ως επενδυτικά assets.

Το Verge διαπραγματεύεται στα 7 cents του δολαρίου αυτή τη στιγμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης