Πάνω από 67 άνθρωποι αγνοούνται στη νοτιοδυτική Κίνα

Πάνω από 67 άνθρωποι αγνοούνται στη νοτιοδυτική Κίνα

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στην πόλη Πουλάντι, μία ορεινή περιοχή κοντά στα σύνορα με τη Βιρμανία, για να αναζητήσουν τους 67 αγνοούμενους..

Πάνω από 67 άνθρωποι αγνοούνται στη νοτιοδυτική Κίνα
Περισσότεροι από 67 άνθρωποι αγνοούνται μετά από νέες κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στη νοτιοδυτική Κίνα κόβοντας δρόμους, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες στην επαρχία Γιουνάν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στην πόλη Πουλάντι, μία ορεινή περιοχή κοντά στα σύνορα με τη Βιρμανία, για να αναζητήσουν τους 67 αγνοούμενους, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας τοπικός αξιωματούχος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Αυτές οι κατολισθήσεις είναι η συνέχεια των κατολισθήσεων που προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 1.287 ανθρώπων στις 7 Αυγούστου στην επαρχία Γκανσού, ενώ ακόμα 457 άνθρωποι αγνοούνται στην επαρχία Ζούκου, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.
Κλείσιμο

Η Κίνα αντιμετωπίζει φέτος τις χειρότερες πλημμύρες της τελευταίας δεκαετίας, κυρίως στο νότιο και το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.

Περισσότεροι από 2.100 άνθρωποι, χωρίς να υπολογίζονται οι αγνοούμενοι της Ζούκου, έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται, ενώ περίπου 12 εκατομμύρια έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης