Καρφιά Ρωσίας κατά Τραμπ: Δεν είμαστε υπέρ της «διπλωματίας του Twitter»

Καρφιά Ρωσίας κατά Τραμπ: Δεν είμαστε υπέρ της «διπλωματίας του Twitter»

Τι απάντησε ο εκπρόσωπος του Πούτιν για τις τελευταίες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ «Είμαστε θιασώτες των σοβαρών προσεγγίσεων»

putin_peskov
Αιχμές κατά του Ντόναλντ Τραμπ άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μέσω twitter, με τις οποίες κάλεσε τη Ρωσία να αντιμετωπίσει τους πυραύλους που θα στείλει στη Συρία.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Πεσκόφ κατηγόρησε τον Τραμπ για «διπλωματία του twitter», σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό να μην αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες που μπορούν να βλάψουν την κατάσταση στη Συρία.

«Δεν είμαστε θιασώτες της «διπλωματίας των Twitter». Είμαστε θιασώτες των σοβαρών προσεγγίσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ, προσθέτοντας: «Πάντα θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να μην προβαίνουμε σε πρωτοβουλίες οι οποίες μπορούν να βλάψουν την ούτως ή άλλως εύθραυστη κατάσταση» (στην Συρία).

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, το εσκεμμένο ζήτημα της δήθεν χρήσης χημικών όπλων στην Συρία, δεν μπορεί να συνιστά αφορμή για να προβαίνει κάποιος σε στρατιωτική δράση εναντίον αυτής της χώρας.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε, ότι η πρόφαση περί χρήσης χημικών όπλων στην πόλη Ντούμα είναι εσκεμμένη και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για την οποιαδήποτε στρατιωτική δράση», υπογράμμισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης