Καρφιά Ρωσίας κατά Τραμπ: Δεν είμαστε υπέρ της «διπλωματίας του Twitter»

putin_peskov

Τι απάντησε ο εκπρόσωπος του Πούτιν για τις τελευταίες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ «Είμαστε θιασώτες των σοβαρών προσεγγίσεων»

Αιχμές κατά του Ντόναλντ Τραμπ άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μέσω twitter, με τις οποίες κάλεσε τη Ρωσία να αντιμετωπίσει τους πυραύλους που θα στείλει στη Συρία.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Πεσκόφ κατηγόρησε τον Τραμπ για «διπλωματία του twitter», σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό να μην αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες που μπορούν να βλάψουν την κατάσταση στη Συρία.

«Δεν είμαστε θιασώτες της «διπλωματίας των Twitter». Είμαστε θιασώτες των σοβαρών προσεγγίσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ, προσθέτοντας: «Πάντα θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να μην προβαίνουμε σε πρωτοβουλίες οι οποίες μπορούν να βλάψουν την ούτως ή άλλως εύθραυστη κατάσταση» (στην Συρία).

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, το εσκεμμένο ζήτημα της δήθεν χρήσης χημικών όπλων στην Συρία, δεν μπορεί να συνιστά αφορμή για να προβαίνει κάποιος σε στρατιωτική δράση εναντίον αυτής της χώρας.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε, ότι η πρόφαση περί χρήσης χημικών όπλων στην πόλη Ντούμα είναι εσκεμμένη και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για την οποιαδήποτε στρατιωτική δράση», υπογράμμισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

khashoggi-cat

Οι τουρκικές αρχές έχουν στην διάθεσή τους δεύτερη ηχητική καταγραφή διάρκειας 15 λεπτών πριν τη δολοφονία που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για προμελετημένη πράξη, γράφει ο δημοσιογράφος

etna-taormina

Το πρώτο στον κόσμο αυτοματοποιημένο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για ηφαιστειακή έκρηξη, που δημιούργησαν Ιταλοί γεωεπιστήμονες, τέθηκε σε λειτουργία