Θρυλικός αστροναύτης που ισχυρίζεται ότι είδε UFO «πέρασε» το τεστ του ανιχνευτή ψεύδους

buzz

«Υπήρχε πραγματικά κάτι εκεί έξω» είχε πει ο Μπαζ Όλντριν, ο οποίος συμμετείχε στην ιστορική αποστολή του 1969 στο φεγγάρι

Το όνομα του Μπαζ Όλντριν, του δεύτερου ανθρώπου που περπάτησε στη Σελήνη, έχει γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα στην ανθρώπινη ιστορία. Το θρυλικό μέλος της αμερικανικής αποστολής του Apollo 11 στο φεγγάρι, που αποτέλεσε «σταθμό» στην εξερεύνηση του διαστήματος το 1969 χαίρει του θαυμασμού και της εκτίμησης των συμπατριωτών του και αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στις ΗΠΑ.

Γι' αυτό και η δήλωση του 88χρονου σήμερα πρώην αστροναύτη, ότι κατά τη διάρκεια της αποστολής είχε δει ένα UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο) έξω από το παράθυρο του διαστημόπλοιου που μετέφερε τον ίδιο και τους συναδέλφους του στη Σελήνη, δεν είχε προκαλέσει ποτέ τον χλευασμό που συνήθως προσελκύουν ανάλογοι ισχυρισμοί, όταν προέρχονται από ανθρώπους χωρίς τα ανάλογα «διαπιστευτήρια».

Ο ισχυρισμός του Όλντριν, ότι είχε δει ξεκάθαρα ένα UFO καθ' οδόν προς τη Σελήνη, είναι πρακτικά αδύνατο να αποδειχθεί. Πρόσφατα ωστόσο η τεχνολογία κατάφερε να αποδείξει τουλάχιστον ότι δεν ψεύδεται, και ότι ο ίδιος πιστεύει πράγματι ότι αυτό που είχε δει, «ένα φωτεινό αντικείμενο σχήματος L» ήταν όντως κάτι που δεν προερχόταν από τον πλανήτη μας.

EXCLUSIVE: Buzz Aldrin Confirms UFO Sighting in Syfy's 'Aliens on the Moon'


Σύμφωνα με την Daily Mail, εξειδικευμένοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοακουστικής στο Όλμπανι του Οχάιο υπέβαλαν στα τεστ ενός εξαιρετικά προηγμένου ανιχνευτή ψεύδους τις συνεντεύξεις τεσσάρων αστροναυρών που ισχυρίστηκαν ότι είδαν UFO στο διάστημα, μεταξύ των οποίων και ο Μπαζ Όλντριν.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι οι τέσσερις άνδρες πίστευαν πέραν πάσης αμφιβολίας - την εποχή που έδιναν τις συνεντεύξεις- ότι είχαν έρθει σε κάποιου είδους επαφή με εξωγήινη ζωή. Τα ηχητικά μοτίβα των καταγεγραμμένων αφηγήσεών τους εξετάστηκαν από αυτό το νέο «τεστ πολύγραφου» (που σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ είναι πολύ πιο ακριβές από τους υπάρχοντες ανιχνευτές ψεύδους) και επιβεβαιώθηκε ότι και οι τέσσερις άνδρες έλεγαν την αλήθεια όταν περιέγραφαν τις εμπειρίες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκ των τεσσάρων βετεράνων αστροναυτών των οποίων οι συνεντεύξεις εξετάστηκαν, ο 86χρονος σήμερα Αλ Γουόρντεν είχε πει στο παρελθόν ότι είχε δει εξωγήινους κατά τη διάρκεια της αποστολής του με το Apollo 15. Οι άλλοι δύο, που έχουν φύγει πια από τη ζωή, είχαν κάνει λόγο για μεγάλο αριθμό UFO που εντοπίστηκαν από τους ίδιους και άλλα μέλη των διαστημικών πληρωμάτων που ταξίδευαν μαζί τους.

ΣΧΟΛΙΑ (53)

STARSEED

We are the Aliens!!! Μιας που αναφέρθηκε στο άρθρο το όνομα του Αλ Γουόρντεν, δείτε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε και όπου δήλωσε οτι εμείς είμαστε οι εξωγηίνοι, που μετακομίσαμε σε αυτήν εδώ την Γη για να επιβιώσουμε προφανώς απο κάποιον προηγούμενο πλανήτη που καταστράφηκε πιθανός όπως καταστρέψαμε-μολύναμε και αυτόν η απο κάποια φυσική καταστροφή! Άραγε πόσες μετακομίσεις έχουν προηγηθεί στο άπειρο παρελθόν και πόσους πλανήτες έχουμε καταστρέψει πρωτού φτάσουμε εδώ? Σε πόσα ηλιακά συστήματα έχουμε εξαπλωθεί? Τώρα ηδη αυτήν την στιγμή, εμείς οι Γηίνοι εξωγηίνοι ψάχνουμε για τον επόμενο πλανήτη και έπεται συνέχεια!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOYTUBE: We Are The Aliens Ex Nasa Astronaut Al Worden's Testimony

Antifa-τικος

Ποπό πως κάνετε έτσι κάτι μακρινά ξαδέρφια μου ήταν που ήρθαν να με δουν

Θανάσης

Ο ίδιος αστροναύτης είχε ισχυριστεί πως το μόνο ανθρώπινο έργο που είναι ορατό από την σελήνη δια γυμνού οφθαλμού, είναι το σινικό τείχος, πράγμα απολύτως αναληθές. Επίσης, πως η γη φαίνεται από την σελήνη σαν ένα μπιζέλι, κοινώς αρακάς(το μάτι του το κλούβιο θα έλεγε κάποιος).Έχει πεί αρκετές σαχλαμάρες, καθότι ήτο ιδιαίτερα ομιλητικός, ώστε οι αρνητές της προσσελήνωσης να τις χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν την άποψή τους.

Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας

Ας πατήσει πρώτα στο φεγγάρι και μετά ας μας πει ιστορίες για UFO.Αλλά, ούτε στο φεγγάρι, ούτε σε κανέναν άλλο πλανήτη δεν θα πατήσουν ποτέ. Γιατί; Γιατί, πολύ απλά δεν υπάρχουν πλανήτες στέρεοι, ώστε να μπορούν να πατήσουν εκεί. Ότι βλέπουμε στον ουρανό ή με τηλεσκόπιο είναι ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα και τίποτα άλλο. Και οι λεγόμενοι πλανήτες (ήλιος, σελήνη, άρης, δίας κ.α,), είναι αυτόφωτα, ο ήλιος εκπέμπει θερμό φως, η σελήνη και τα αστέρια εκπέμπουν ψυχρό φως. Εάν, θέλετε να δείτε πως φαίνονται πραγματικά οι πλανήτες και τα αστέρια ψάξτε στο youtube "ACTUAL FOOTAGE OF THE STARS AND PLANETS" και θα εκπλαγείτε. Είναι πολύχρωμα φώτα, που δεν έχουν συγκεκριμένο σχήμα και τρεμοπαίζουν. Είναι πάντα σταθερά, στο ίδιο σημείο, όλο το χρόνο, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν τα δεις. Αφού, όπως μας λένε, η γη γυρίζει, πως γίνεται όλο το χρόνο να βλέπουμε τα ίδια αστέρια, στο ίδιο σημείο;

...

Ο ήλιος δεν είναι πλανήτης και είναι ετερόφωτος. Οι πλανήτες όπως η Γη, αλλά και οι δορυφόροι όπως η σελήνη είναι αυτόφωτοι. Πολύ εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε, εδώ και μερικές δεκαετίες, αν ένας πλανήτης είναι στερεός με την εκπομπή και λήψη κυμάτων. Η σχετική κίνηση των αστερισμών λόγω την μεγάλης απόστασης φαίνεται μηδενική. Και τέλος, η ΓΗ ΔΕΝ είναι επίπεδη.

Εμπνευστής

Η Γη φίλε είναι ένας μεγάλος ιπτάμενος δίσκος, κυκλικός στις άκρες του άλλα επίπεδος στην επιφάνειά του! Αν δεν ήταν επίπεδη τότε γιατί οι σόλες των παπουτσιών είναι επίπεδες και όχι κυρτές???? Εεεεεεε??

sixamenos

Ο ήλιος ΔΕΝ είναι πλανήτης είναι άστρο και ανοίκει στα αυτόφωτα σώματα ( φωτίζεται από τον εαυτό του) και η σελήνη είναι φυσικός δορυφόρος και ειναι ετερόφωτη (δηλαδή χρησιμοποιεί φως από άλλο σώμα για να φωτιστεί)

...

Όπου αυτόφωτα βάλτε ετερόφωτα και το ανάποδο

@sixamenios

Εσύ ρε φίλε πως τα γνωρίζεις αυτά που λες; Η σελήνη είναι δορυφόρος και ετερόφωτη; Πως το ξέρεις; Πως μπορείς να δεις εάν τη σελήνη τη φωτίζει ο ήλιος ή εκπέμπει δικό της φως; Αυτά έχεις διδαχτεί στο σχολείο ή ενημερώνεσαι από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ; Εσύ, ο ίδιος μπορείς να το διαπιστώσεις και πώς; Επειδή έτσι σου είπαν κάποιοι, σημαίνει ότι έτσι είναι; Ρε, πάτε καλά; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον γύρω σας ή είστε ανεγκέφαλοι;

Tesla

Ελπίζω να μην ψηφίζεις και να είσαι ακόμα πιτσιρικάς και άμυαλος!!! Αλλά και να ψηφίζεις σίγουρα θα έριξες Συριζα.......κοινώς ακατοίκητο!!! Πω ρε φίλε μου και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η ανθρωπότητα δεν τρέχει με γοργούς ρυθμούς για κάτι καλύτερο!!! Καλά μυαλά!!!

@Tesla

Τα σκήπτρα της ηλιθιότητας τα κρατάνε άτομα σαν εσένα, δίχως κριτική σκέψη, ανάλυση, λογική και ευστροφία. Εάν πιστεύεις ότι χάνεις το χρόνο σου, μην ασχολείσαι τότε με άτομα σαν εμάς. Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει, μάθε να διαβάζεις και να αναζητάς σωστά και μετά έλα να συζητήσουμε. Με το να προσλάβεις κάποιον για τις απόψεις του, χωρίς να μπορείς να προβάλεις ρεαλιστικά επιχειρήματα, καλύτερα να μη μιλήσεις. Οι μπούρδες σου δεν βοηθάνε κανένα νοήμον ον.

Tesla

Επειδή όπως σου είπα χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου.......ένα θα σου πω.....είσαι για λύπηση και δυστυχώς λυπάμαι και τους ανθρώπους γύρω σου. Καλύτερα να μη λες στο διαδίκτυο τις απόψεις σου γιατί μηδενίζεις τις επιστήμες αλλά και τους ίδιους τους προγόνους σου. Λίγο ντροπή δεν υπάρχει?

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ

Εχει δισεκατομυρια αστρα σαν τον ηλιο μας και ειναι μονο μια απειροελαχιστη κουκιδα μεσα στο συμπαν.Θα ειμασταν πολυ εγωιστες να πιστευουμε οτι ειμαστε μονοι μας σε κατι τοσο σπεραντο.Αλλα ειναι τοσο εξωφρενικα μεγαλες αποστασεις που ο ανθρωπος δεν προκειται ποτε να καταφερει να εχει αποδειξη οτι υπαρχουν κι αλλοι εκτος απο εμας.

Nai

και εγώ ήμουν σίγουρος γι' αυτό μέχρι που διάβασα το "A Universe from Nothing" και πλέον δεν είμαι απόλυτος, υπάρχει η πιθανότητα και να είμαστε παααααααααααρα πολύ τυχεροί που σε ένα αφιλόξενο στη ζωή σύμπαν βρεθήκαμε να υπάρχουμε στο συγκεκριμένο σημείο. Μιλάω για ύπαρξη ζωής με νοημοσύνη όχι να υπάρχει κάπου αλλού ΣΥΡΙΖΑ πχ.

@Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ

Έτσι, τους συμφέρει να σου πουν, μη πέφτεις στην παγίδα τους. Χρησιμοποίησε την λογική, την κριτική σου σκέψη, την έρευνα, την αναζήτηση και απομυθοποίησε τους. Σκέψου λίγο, ότι γνωρίζεις στη ζωή σου από που το έχεις μάθει; Από το σχολείο, τα ΜΜΕ, τα βιβλία; Αυτές είναι οι κύριες πηγές σου. Σωστά; Όμως, όλες αυτές οι πηγές τροφοδοτούνται με κείμενα από συγκεκριμένα κέντρα εξουσιών (που ελέγχουν επιστήμονες, ΜΜΕ, έντυπα, την NASA κ.α.). Διότι, από που θα λάβεις μια έγκυρη πληροφόρηση π.χ. από κάποιον "έγκριτο" επιστήμονα ή από την MASA. Σου είπανε ότι ένας γαλαξίας αποτελείται από δισεκαττομύρια πλανήτες, και ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια γαλαξιών και ότι η γη είναι μια απειροελάχιστη κουκίδα στο σύμπαν. Τι θέλουν να σου περάσουν ασυνείδητα και συνείδητα, ότι η ύπαρξη σου στον πλανήτη γη και συνεπώς στο σύμπαν είναι ασήμαντη. Όσο σημαντική είναι μια σταγόνα στον ωκεανό, άλλο τόσο σημαντικός είσαι εσύ στο σύμπαν. Σου είπαν ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες, για να είσαι σε μια αέναη αναζήτηση άλλων υπάρξεων στο σύμπαν. Τέλος, σου είπαν ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε από το μηδέν, ενώ από το μηδέν μπορεί να δημιουργήσεις το τίποτα. Για κάποιο παράξενο λόγο, δεν σου αποκαλύπτουν την αλήθεια. Πιστεύεις ότι αυτή η πολυπλοκότητα που υπάρχει γύρω σου, είναι αποτέλεσμα τυχαίων συμβάντων; Πιστεύεις ότι το τελειότερο δημιούργημα που είναι ο άνθρωπος, δημιουργήθηκε τυχαία; Μπορεί να δημιουργηθούν τυχαία αυτές οι αδιανόητες πολυπλοκότητες που συγκροτούν την έμψυχη ζωή στον πλανήτη;

ΦΙΛΕ

Μου τα ειπες πολυ ωραια,απο οτι καταλαβα το θεμα το επιασες απο την θρησκευτικη του πλευρα και καλα εκανες.Και σε ρωτω εγω,ποιος μας ειπε οτι ο θεος δημιουργησε μονο τον ανθρωπο και οτι μεσα στο αχανες συμπαν δεν δημιουργησε και αλλου ζωη ,ποιος του το απαγορευει??

...

Όπως επίσης ότι έχεις μάθει για τον Θεό είναι σκέψεις άλλων, κατά 99% για εγωιστικούς λόγους. Σου είπαν για ένα Θεό που κρίνει και τιμωρεί και θέλει παπάδες, εικόνες, πτώματα αγίων και κάστανα θαυματουργά. Η ύπαρξη εξωγήινων δεν αναιρεί την ύπαρξη Θεού. Η πιθανότητα να ΜΗΝ υπάρχει ζωή στο σύμπαν είναι τόσο μικρή που το καθιστά αδύνατο. Αν θέλεις να ψάξεις την αλήθεια ψάξτην παντού, όχι μόνο εκεί που σε συμφέρει

Gaotu

Gaotu: Great Architect of the Universe: As above, so below: As above in space, creator, created life as so below on Earth...

Τέσλα

Νταξ παιδιά το έχετε τερματίσει, γι αυτό η Ελλαδίτσα κρατάει τα σκήπτρα της ηλιθιότητας εν έτη 2018! Με τέτοιους ψηφοφόρους τι να λέμε τώρα....χάνω και το χρόνο μου!!!

bull

Είναι τυχαίο ότι η τελευταία προσεληνωση έγινε τον Δεκέμβρη του 1972 και από τότε δεν έχει γίνει ούτε καν προσπάθεια για επανδρωμένη πτήση για την εξερεύνηση της.

@bull

Εσύ πως το ξέρεις ότι έγινε προσσελήνωση; Επειδή, σου δείξανε ένα βίντεο δημιουργημένο και μονταρισμένο στα στούντιο του Hollywood; Αυτό το σκουπίδι που παρουσίασαν σαν σεληνάκατο, θα μπορούσε ποτέ να προσσεληνωθεί; Αν παρατηρήσεις το βασικό υλικό που ήταν φτιαγμένη η σεληνάκατος ήταν το αλουμίνιο. Γνωρίζεις την θερμοκρασία τήξης του αλουμινίου; Είναι περίπου 660 °C. Γνωρίζεις την θερμοκρασία που επικρατεί στην εξώσφαιρα της γης; Είναι περίπου 2.500 °C. Θα μπορούσε ποτέ αυτό το σκουπίδι να φτάσει στη σελήνη; Όχι!

Έδω

Αυτοί οι ψεύτες ισχυρίζονται ακόμα ότι πήγανε στο φεγγάρι . Ούφο δε θα «βλέπανε» ;

κωστας αιρετικος

H στατιστικη δικαιωνει τον Ολντριν παρεα με την επιστημη!!!!!!!!!Οι μονοι εξωγηινοι που γνωριζω ειναι οσοι πιστευουν οτι δεν υπαρχουν αλλα νοημονα οντα μεσα στο αχανες συμπαν περαν των ηλιθιων θρησκοληπτων Homo sapiens sapiensis............

Φώτης

Αιρετικος, αντιδραστικος, επαναστάτης. Καλή δικαιολογία για να ζεις από τη σύνταξη του γέροντα πατέρα σου.

Προς Φώτης

Αιρετικός????? που ζεις ρε μεγάλε στον μεσαίωνα? αιρετικός κάψτε τον χαχαχαχαχαχαχαχαχα. IQ πιθήκου

βασιλης

το μονο που δεχομαι ειναι οτι θα πρεπει να ειδαν δορυφορους Ρωσικους (σοβιετικους) και με τη γνωση που ειχαν να μην τους αναγνωρισαν-μονο αυτο δεχομαι....τα περι ουφο ειναι αηδιες....

Μπλατσάρας

Καλά έπρεπε να πάει στο φεγγάρι για να δει ΟΥΦΟ; Ας ερχόταν στην Ελλάδα και να έβλεπε όλους αυτους που ψηφίσανε ΣΥΡΙΖΑ.

Kravv

Καλοοοοοοο εεεεε γκοντζολαντ..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

isis12

«Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε πολίτες να βγαίνουν από σήραγγες και υπόγεια που είχε σκάψει το ΙΚ», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων 

maduro-neo

Ζήτησε από τον στρατό να του παρουσιάσει ένα «ειδικό σχέδιο ανάπτυξης» ώστε το σύνορο αυτό «να είναι απαραβίαστο, αήττητο, απλησίαστο» - Είναι πεπεισμένος ότι ο Τραμπ ετοιμάζει στρατιωτική παρέμβαση