Και δεύτερη γυναίκα κατηγορεί τον πεθερό της Πίπα Μίντλετον για βιασμό

Και δεύτερη γυναίκα κατηγορεί τον πεθερό της Πίπα Μίντλετον για βιασμό

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ πρόκειται για μια υπόθεση από τη δεκαετία του 1980 που ερευνά η αστυνομία στην κομητεία South Yorkshire της Αγγλίας, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες

2796658
Έντονο προβληματισμό προκαλούν στο Μπάκιγχαμ οι νέες καταγγελίες εις βάρος του πεθερού της Πίπα Μίντλετον από μια δεύτερη γυναίκα.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ πρόκειται για μια υπόθεση από τη δεκαετία του 1980 που ερευνά η αστυνομία στην κομητεία South Yorkshire της Αγγλίας, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες.

Την περασμένη εβδομάδα ο 74χρονος Ντέιβιντ Μάθιους, πατέρας του Τζέιμς Μάθιους, συζύγου της αδελφής της μέλλουσας βασίλισσας, συνελήφθη στο Παρίσι κατηγορούμενος για το βιασμό μιας ανήλικης το 1998 και το 1999, και ανακρίθηκε προτού αφεθεί ελεύθερος με σκληρούς περιοριστικούς όρους και αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση.
file-photo
Κλείσιμο
Η υπόθεση του Παρισιού

Πιο συγκεκριμένα, στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα ερευνητές είπαν ότι ο Ντέιβιντ Μάθιους συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού 15χρονης στην Καραϊβική. Ο αυτοδημιουργήτος επιχειρηματίας και η σύζυγός του Τζοάν έχουν δική τους σουίτα σε πολυτελές ξενοδοχείο στο St Barts και πηγαίνουν εκεί πολύ συχνά. Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο Μάθιους μπήκε στο στόχαστρο από τότε που ο γιος του παντρεύτηκε την Πίπα Μίντλετον αδερφή της Κέιτ και σκοπός είναι να γελιοποιήσουν εκείνον και την οικογένειά του.

Το θύμα είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία πέρσι όπου είχε καταγγείλει το βιασμό της στα 15 της από τον Μάθιους. Η γυναίκα είπε ότι ο επιχειρηματίας τη βίασε για πρώτη φορά το 1998 στο St Barts και ένα χρόνο μετά την ξαναβίασε στο Παρίσι. Η γυναίκα που σήμερα είναι 35 ετών είπε στην αστυνομία ότι όλα αυτά τα χρόνια κατηγορούσε τον εαυτό της που δεν είχε αποκαλύψει τους βιασμούς και πάντα ένιωθε σοκαρισμένη και αηδιασμένη.

Ο Ντέιβιντ Μάθιους συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από άνδρες της μονάδας προστασίας ανηλίκων. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αλλά χθες, του ασκήθηκε δίωξη για «βιασμό ανηλίκου από πρόσωπο που είχε εξουσία επί του θύματος», ανέφερε η πηγή αυτή, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1. Αν καταδικαστεί κινδυνεύει ακόμα και με 5 χρόνια φυκαλή.

Η Πίπα Μίντλετον παντρεύτηκε πέρσι τον Μάιο τον χρηματιστή Τζέιμς Μάθιους, γιο του Ντέιβιντ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης