Απίστευτο: Το Ισραήλ σήκωσε μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας για «έναν τρομοκράτη»!

Απίστευτο: Το Ισραήλ σήκωσε μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας για «έναν τρομοκράτη»!

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, στόχευσε έναν ένοπλο τρομοκράτη δίπλα στο φράχτη ασφαλείας, στο βόρειο τμήμα της Γάζας» ανέφερε σε δήλωσή του, ο ισραηλινός στρατός

Palestinian
Το Ισραήλ έχει δείξει ότι είναι έτοιμο και πρόθυμο να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της αεροπορικής του δύναμης, ακόμα και όταν πρόκειται για έναν και μοναδικό «ένοπλο τρομοκράτη» - ένα άτομο που θεωρείται παλαιστίνιος που εντοπίζεται στο περίβολο με τη Γάζα.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, στόχευσε έναν ένοπλο τρομοκράτη δίπλα στο φράχτη ασφαλείας, στο βόρειο τμήμα της Γάζας» ανέφερε σε δήλωσή του, ο ισραηλινός στρατός. Πρόσθεσε ότι οι επιχειρήσεις των Ισραηλινών Δυνάμεων (IDF) κατά των «τρομοκρατών» δεν θα επιτρέψουν «καμία απόπειρα ενάντια στην ασφάλεια των ισραηλινών πολιτών».

Δεν είναι σαφές τι είδους αεροσκάφη ή πόσα από αυτά σηκώθηκαν για να αντιμετωπίσουν αυτή την... απειλή.

Ο Παλαιστίνιος που δέχτηκε πάντως τα Ισραηλινά πυρά, υπέκυψε στους τραυματισμούς του στο νοσοκομείο Shifa στην πόλη της Γάζας, λέει το Παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης