Βίντεο: Πιλότος ανέφερε επαφή με UFO στην Αριζόνα των ΗΠΑ

ufo301

«Δεν ήταν αεροπλάνα... Πέρασαν ακριβώς από πάνω μας, στην αντίθετη κατεύθυνση», έλεγε με αγωνία στον πύργο ελέγχο ο πιλότος

Μεγάλη έρευνα για ένα εξαιρετικά περίεργο περιστατικό που καταγράφηκε στις 24 Φεβρουαρίου, διεξάγει η αρμόδια υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά την αναφορά πιλότου περί επαφής με UFO.

Ο πιλότος ανέφερε αμέσως το περιστατικό στον πύργο ελέγχου, ενώ ο διάλογος καταγράφηκε και είναι ενδεικτικός της κατάστασης που επικράτησε εκείνη την περίεργη στιγμή. Ο πιλότος αναφέρει το ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας (ATIA), ενώ από τον πύργο ελέγχου υποδέχονται τους ισχυρισμούς του με διάθεση για χιούμορ.

Ο ίδιος ωστόσο, ενώ πετά το Learjet στον ουρανό της νοτιοανατολικής Αριζόνας, επιμένει, καλώντας τον πύργο ελέγχου στο Αλμπουκέρκι να ελέγξει αν πέταξε οτιδήποτε σε απόσταση 15 μιλίων Τονίζει δε, πως «αυτό που είδα δεν ήταν αεροπλάνο».

Ο πιλότος της Americans Airlines επέμεινε, λέγοντας ότι πετάει στα 40.000 πόδια και ότι «κάτι μας προσπέρασε, σαν... δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν... Ήταν όμως τουλάχιστον δύο περίπου 3.000 πόδια από εμάς και πέρασαν ακριβώς από πάνω μας».

«Δεν ήταν αεροπλάνα. Πέρασαν από πάνω μας στην αντίθετη κατεύθυνση», επέμεινε, ζητώντας πληροφορίες από τον πύργο ελέγχου.

ΣΧΟΛΙΑ (16)

ερώτηση

Μιλούσε ελληνικά;

Ερώτηση

Οπλοφορούσε? Οχι δεν οπλοφορούσε, παντελόνια φορούσε! Τραμπάκουλας ufo, Χαρρυ Κλυνν, youtube

Οπουδηποτε αλλου μπορει...

Οπως εχει πει επιστημονας οτι "Δεν ξερω αν υπαρχουν ή οχι νοημονες εξωγηινοι σε αλλους πλανητες. Αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι στους απειρους που υπαρχουν, θα ηταν πολυ εγωιστικο εκ μερους μας να θεωρουμε οτι Αποκλειεται να υπαρχουν" Επισης κατ'εμε, αναμεσα στα εκ/μυρια που υπαρχουν σε ολο το συμπαν, το να σκεφτομαστε με τους δικους μας νομους της Φυσικης ή με το να σκεφτομαστε οτι αν υπαρχει αλλου ζωη θα πρεπει να υπαρχει με βασει στοιχεια του δικου μας Περιοδικου Πινακα, ειναι παλι αφελες. Μπορει να υπαρχουν συνθηκες σε πλανητες, που απλα η ζωη εκει να ακολουθει δικους της κανονες στα δικα τους συστηματα. Πχ, μπορει εμεις να θεωρουμε αναγκαιο για την υπαρξη ζωης το νερο και το οξυγονο, αλλα εκει μπορει να υπαρχουν αλλα στοιχεια και αλλες συνθηκες που να ευνοουν την ζωη που εμεις δεν εχουμε ιδεα

Μόνο η γή έχει το προνόμιο της υλικής ζωής

Δεν υπάρχουν απο τη δημιουργία του υλικού Σύμπαντος ( Το 4% του συνολικού) πρίν 13.7 δις χρόνια ,άλλες μορφές υλικής ζωής οπουδήποτε εκεί έξω , πλήν της γής. Εκεί έξω είναι μια μόνιμη κόλαση με σημερινές θερμοκρασίες (-276 βαθμούς Κελσίου /3 βαθμούς Φαρενάιτ). Αρκεστείτε να ευχαριστήτε το Θεό και Δημιουργό σας που σας προόρισε να ζήσετε σε αυτόν τον μοναδικό υλικό Παράδεισο τη γή τον ιδιαίτερα προστατευμένο απο τη φονική κοσμική ακτινοβολία υποβάθρου που δεν συναντάται πουθενά αλλού...

@31/03/2018, 09:09

Σαχλαμάρες! Υπάρχουν εκατομμύρια (ναι, εκατομμύρια!) εξωπλανήτες με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά όπως η Γη! Απλώς η έρευνα για εξωπλανήτες άρχισε πριν από μερικά χρόνια.

μόνο η γή έχει υλική ζωή

Στο υλικό Σύμπαν ( το 4%) μπορεί να υπάρχουν δισεκατομμύρια πλανήτες όπως η Γη, δυνητικά φιλόξενοι για τη ζωή, όμως αποτελούν μόνο το 8% των κατοικήσιμων πλανητών, αφού το υπόλοιπο 92% δεν έχουν ακόμη.. γεννηθεί!! Η γή κατά κάποιο τρόπο "εξωγενή" μπήκε νωρίς στο κοσμικό πάρτι της ζωής . Αυτό το 8% των εξωπλανητών υποθετικά και σε κάποια σημεία προσομοιάζουν με την γή αλλά όχι απόλυτα . Αλλωστε δεν πάει πολύς καιρός που ανακαλύφθηκαν 7 εξωπλανήτες -40 έτη φωτός απο εμάς - που περιστρέφονται γύρω απο το μητρικό άστρο "TRAPIST"( έδώ έχουμε κόκκινο νάνο - όχι ήλιο) και θα αναλύσω γιατί δεν έχουν ακόμα ζωή υλική: Και οι επτά εξωπλανήτες είναι βραχώδεις, ενώ έως το 5% της μάζας τους είναι νερό, μια ικανή ποσότητα σε σχέση με τη Γη, όπου όλοι οι ωκεανοί αποτελούν μόνο το 0,02% της μάζας της. Η μορφή που βρίσκεται το νερό στους εξωπλανήτες, εξαρτάται από το πόση θερμότητα δέχονται από το κόκκινο νάνο- άστρο τους, το οποίο έχει μάζα ΜΟΛΙΣ το 9% του Ήλιου. Πάντως και οι επτά πλανήτες φαίνεται να έχουν σχετικά ήπιες επιφανειακές θερμοκρασίες, συνεπώς -υπό ορισμένες γεωλογικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες- είναι πιθανό όλοι να διαθέτουν νερό σε υγρή μορφή.Ο τέταρτος σε απόσταση από το άστρο, ο Trappist-1e, είναι αυτός που μοιάζει περισσότερο με τη Γη, αν και παραμένει ασαφές προς το παρόν αν διαθέτει ατμόσφαιρα, ποιές συνθήκες επικρατούν στην επιφάνειά του και αν έχει υγρό νερό. Ο Trappist-1b, ο πιο εσωτερικός πλανήτης, έχει πιθανότατα ένα βραχώδη πυρήνα και περιβάλλεται από μια ατμόσφαιρα πιο πυκνή από τη γήινη.- Ο Trappist-1c είναι βραχώδης αλλά με πιο αραιή ατμόσφαιρα.- Ο Trappist-1d είναι ο πιο ελαφρύς από όλους, έχοντας μόνο το 30% της μάζας της Γης. Είναι αβέβαιο αν έχει μεγάλη ατμόσφαιρα, ωκεανό ή στρώμα πάγου. Ο Trappist-1e είναι ο μόνος από τους επτά που είναι ελαφρώς πυκνότερος από τη Γη, πράγμα που ίσως οφείλεται στο ότι διαθέτει πιο πυκνό πυρήνα σιδήρου από ό,τι ο πλανήτης μας. Όπως ο 1c, φαίνεται να έχει σχετικά αραιή ατμόσφαιρα. Από άποψη μεγέθους, πυκνότητας και ακτινοβολίας που δέχεται από το άστρο του, εμφανίζει την μεγαλύτερη ομοιότητα με τη Γη.Οι άλλοι τρεις πλανήτες Trappist-1f, g και h απέχουν περισσότερο από το άστρο τους και το νερό σε αυτούς μπορεί να βρίσκεται σε μορφή πάγου. Αν έχουν αραιές ατμόσφαιρες, είναι απίθανο να περιέχουν γήινα βαριά μόρια ζωής όπως το διοξείδιο του άνθρακα. Θα μείνω λοιπόν στον ένα (Trappist-1e ) "απο τα εκατομμύρια" σου γιατί αυτός μας ενδιαφέρει επιστημονικά* : * Ακολουθεί δεύτερο επεξηγηματικό σχόλιο..

Stardust

Και εσύ έχεις το προνόμιο του κοντόφθαλμου, εφόσον δηλώνεις οτι κατέχεις την γνώση οτι, απο όλο το σύμπαν μόνο στην Γη υπάρχει το προνόμιο της ζωής. Ο δημιουργός έφτιαξε ένα σύμπαν τόσο γόνιμο όπου η ζωή και τα στοιχεία που την σχηματίζουν είναι τόσο άφθονα εκεί έξω, σχεδόν όσο άφθονοι είναι και οι αστέρες. Η ζωή είναι προνόμιο του φωτός και του υγρού στοιχείου. Σχεδόν όπου υπάρχει φώς και νερό σε υγρή μορφή, υπάρχει και ζωή, όπως στον πλανήτη αυτόν που όπου υπάρχει νερό υπάρχει και ζωή σε δίαφορες μορφές. ΔΕΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΤΙΤΛΟ: We are all made of stardust | George Coyne | TEDxYYC

μόνο στη γή υπάρχει ζωή

Κοίτα τα πρώτα κεφάλαια της Γένεσης και θα καταλάβεις τι έκανε και με ποιά σειρά ο Θεός τις πρώτες μέρες περιόδους της Δημιουργίας πρίν να πλάσει και να τοποθετήσει ασφαλή τον άνθρωπο στην αρχική αφιλόξενη -ασχημάτιστη γή την 6η μέρα της Δημιουργίας ( περίοδο) . Στην αρχή εποίησε τον ουρανό και τη γή. Την τρίτη μέρα τα φυτά αλλά αδύναμα ακόμα να συνθέσουν χλωροφύλλη επομένως οξυγόνο και σάκχαρα . Αυτή τη δουλειά την έκανε ο ήλιος που δημιούργησε την τέταρτη μέρα στο πράσινο φάσμα που βλέπουν και κατανοούν καλύτερα τα μάτια μας. Τις παλλοίριες τις πρόβλεψε μαζί και τις τεράστιες ελκτικές καταστροφικές δυνάμεις δημιουργώντας στη συνέχεια μετά τον ήλιο την Σελήνη. Μόνο χάρις στη βαρυτική έλξη από το φεγγάρι, ο άξονας περιστροφής της Γης σχηματίζει σταθερή γωνία κλίσης ως προς την εκλειπτική. Σε συνδυασμό με την περιφορά της Γης γύρω από τον Ήλιο, η γωνία αυτή, η οποία ονομάζεται λόξωση, είναι η αιτία της κυκλικής εναλλαγής των τεσσάρων εποχών. Έτσι η ύπαρξη της Σελήνης ήταν η εγγύηση που οι εποχές να εναλλάσσονται με περιοδικότητα. Σε αντίθετη περίπτωση η λόξωση θα είχε τέτοια διακύμανση που ο καιρός θα μεταβαλλόταν με εντελώς τυχαίο τρόπο, με συνέπεια το γήινο περιβάλλον να είναι αντίξοο σε κάθε λογής ζώντα οργανισμό. Βλέπουμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει στον εξωπλανήτη trapist 1b κάτι δηλαδή να λειτουργεί υποβοηθητικά για την δημιουργία και συντήρηση της ζωής μαζί με το μητρικό του άστρο τον κόκκινο νάνο ,όπως ο φυσικός μας δορυφόρος? όχι!Είναι τέτοιες οι ελκτικές δυνάμεις που δημιουργούν ένα απίστευτο χάος πάνω στον εξωπλανήτη . Η ύπαρξη του μητρικού άστρου ( trapist 1 ) σχετικά "κρύου" ενεργειακά σε σχέση με τον δικό μας ήλιο ( 6000 C) , δηλ. ενός κόκκινου νάνου με μάζα το 0.9 του ηλίου , εκτός απο την πολύ γρήγορη ετήσια περιστροφή του ( μόλις λίγες μέρες αντί των 365 γήινων ) όπου αναπτύσσονται τεράστιες ελκτικές δυνάμεις που σαρώνουν την επιφάνεια του αδιάκοπα ! Πουθενά δεν προδίδει αυτό το εχθρικό περιβάλλον την σταθερότητα των εποχών αφού απουσιάζει ο φυσικός επιβοηθητικός για κάθε μορφή ζωής ρυθμιστής -δορυφόρος όπως η δική μας σελήνη. Όπως επίσης εκεί δεν έχουμε καμμία δημιουργία φυτών που φωτοσυνθέτουν με την βοήθεια του ήλιου πάντα στο πράσινο φάσμα την χλωροφύλλη απαραίτητη για την δημιουργία οξυγόνου αλλά και σακχάρων προυποθέσεις για την ανάπτυξη και τη συντήρηση ζωής..

NASA Goddard

Επειδή με ορισμένους που το παίζουν υπερεπιστήμονες το πράγμα καταντάει πολύ κουραστικό θα παραθέσω ενα επίσημο βίντεο απο το επίσημο κανάλι της NASA Goddard στο youtube όπου πραγματικοί επιστήμονες αστροβιολόγοι της nasa εξηγούν με ποιούς τρόπους θα βρούμε εναν πλανήτη με ζωη! Το βίντεο έχει τίτλο: How to Find a Living Planet απο το κανάλι nasa goddard ΟΠΟΥ Η NASA ΤΟ ΣΦΥΡΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!

NASA=Never A Straight Answer

φίλε μου καλέ η NASA ( αυτή ειναι η δουλειά της ) έστειλε στο Άρη αρκετά μη επανδρωμένα οχήματα- ροβεράκια απο το 1996 μέχρι σήμερα αξίας πολλών δις $ που σκάψαν με χάι τέκ τρυπανάκια ,αναλύσαν φασματικά το έδαφος , βρήκαν κάποια ιχνοστοιχεία π.χ άργιλο- φώσφορο που υπάρχουν και στη γή αλλά ζωή έστω και στοιχειώδη - μονοκύτταρη δεν βρήκαν, πόσο μάλλον νοήμονα! Γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις; Το σπίτι του γείτονα σου ψάξαν και το βρήκαν εντελώς άδειο γιατί να υπάρχει ζωή εκτός της γειτονιάς μας σε κάποιο εξωπλανήτη που η πανταχού παρούσα φονική κοσμική ακτινοβολία υποβάθρου μπορεί να καταστρέψει ακαριαία οποιονδήποτε ζώντα οργανισμό πρίν αυτός προλάβει με το πέρασμα δίς ετών να εξελιχθεί πλήν της προστατευμένης εξ αιτίας της μαγνητόσφαιρας γής ;

How to Find a Living Planet

You tube video from NASA Goddard: How to Find a Living Planet

!!!...

...ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ ΈΧΕΙΣ ΠΆΕΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΠΛΑΝΉΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΈΧΕΙΣ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΕΙ...ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΗ ΥΠΆΡΧΕΙ ΖΩΉ...ΚΑΙ Η ΨΉΦΟΣ ΣΟΥ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΑΞΊΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΜΟΥ...ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΟΥ ΜΈΣΑ ΓΑΜΩ !!!...

Ο

Τσίπρας ήταν

Πόπη

Που αλλού θα γινόταν ; Μόνο στις ΗΠΑ. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο έχει δει και ο Κούλης μας !

Λόλα

Ρε γκασμά Αγύριγε πάι εδώ?? άντε να παίξεις με τα βοτσαλάκια....

@Πόπη

Γιατί θα πρέπει σε ΚΑΘΕ άρθρο να έρχεται ένας Ελληνάρας και να πετάει τις κοτσάνες του;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

french_police

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι 66.000 διαδηλωτές έλαβαν μέρος στις σημερινές κινητοποιήσεις σε ολόκληρη την Γαλλία, έναντι 126.000 το περασμένο Σάββατο - Μόνο 2.200 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι, έναντι 10.000 την περασμένη εβδομάδα - 104 συλλήψεις στη γαλλική πρωτεύουσα

1
britain_kate

Είναι μόλις 8 μηνών και για πρώτη φορά ποζάρει στη χριστουγεννιάτικη κάρτα μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του - Ο Χάρι και η Μέγκαν επέλεξαν για τη δική τους ευχητήρια κάρτα μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τη δεξίωση του γάμου τους

german

Πολλά γερμανικά εστιατόρια περιορίζουν το ωράριο λειτουργίας τους διότι, παρά τη ζήτηση, δεν βρίσκουν σερβιτόρους και μάγειρες. Μήπως οι απολαβές είναι υπερβολικά χαμηλές και οι εργαζόμενοι δεν έχουν κίνητρο;

4
turkey

Σημειώνεται ότι η σημερινή γνώμη ζητήθηκε από την επιτροπή παρακολούθησης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) τον Μάιο του 2018