Οι Κούρδοι της Συρίας και η Δαμασκός κατέληξαν σε συμφωνία προκειμένου οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις να εισέλθουν στην περιοχή της Αφρίν και να βοηθήσουν στην απώθηση των τουρκικών δυνάμεων, γνωστοποίησε σήμερα στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Κούρδων.
Ο Μπάντραν Τζία Κουρντ, ένας σύμβουλος της κουρδικής διοίκησης στη βόρεια Συρία, δήλωσε ότι στρατεύματα θα αναπτυχθούν κατά μήκος συνοριακών θέσεων και ενδεχομένως θα εισέλθουν στην περιοχή εντός των επόμενων δύο ημερών.
Η συμφωνία υπογραμμίζει την ολοένα και πιο περίπλοκη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη βόρεια Συρία όπου οι κουρδικές δυνάμεις, η συριακή κυβέρνηση, οι οργανώσεις ανταρτών, η Τουρκία, οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν εμπλακεί σε ένα περίπλοκο ιστό συμμαχιών και αντιπαλοτήτων.
Η Τουρκία ξεκίνησε τον περασμένο μήνα αεροπορικές και χερσαίες επιχειρήσεις στην επαρχία Αφρίν της Συρίας εναντίον των Κούρδων πολιτοφυλάκων, ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο στη σύρραξη που μαίνεται στη χώρα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.