Στιβ Κερ: “Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να νοιάζεται που σκοτώνονται τα παιδιά μας στα σχολεία”

Στιβ Κερ: “Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να νοιάζεται που σκοτώνονται τα παιδιά μας στα σχολεία”

Ο Στιβ Κερ μίλησε πριν το παιχνίδι των Ουόριορς στο Πόρτλαντ και για μία ακόμα φορά καταφέρθηκε κατά της κυβ΄ρνησης του Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα σε σχολείο του Μαϊάμι.

Στιβ Κερ: “Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να νοιάζεται που σκοτώνονται τα παιδιά μας στα σχολεία”
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία ακόμα επίθεση σε σχολείο της πόλης και ο κόουτς των Ουόριορς ξέσπασε κατά των κυβερνώντων:

“Τίποτα δεν έχουν κάνει. Δεν φαίνεται να νοιάζεται η κυβέρνηση που πολλά παιδιά διαρκώς σκοτώνονται από πυροβολισμούς στα σχολεία. Δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται που συνέβη σε συναυλία, σε αίθουσα κινηματογράφου. Δεν φαίνεται να είναι αρκετά όσα έχουν συμβεί για να συγκινήσουν την ηγεσία μας, τους ανθρώπους που κυβερνούν τη χώρα μας ώστε να κάνουν κάτι. Είναι αποκαρδιωτικό”, σημείωσε εκνευρισμένος και συγκλονισμένος συνεχίζοντας:

“Μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι όμως. Μπορούμε να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα έχουν το θάρρος να προστατεύσουν τις ανθρώπινες ζωές και να μην υποκύπτουν στη βιομηχανία των όπλων επειδή έχουν χρηματοδοτήσει τις προεκλογικές καμπάνιες τους. Ελπίζω πως θα βρούμε αρκετές ψήφους για να εκλέξουμε σωστούς ανθρώπους που πραγματικά θα βοηθήσουν τους συμπολίτες μας ώστε να παραμείνουν ασφαλείς σε πραγματικά θέματα ασφαλείας και όχι να χτίσουμε ηλίθιους τείχους ξοδεύοντας εκατομμύρια δολάρια χωρίς λόγο. Είναι αηδιαστικό να βλέπεις πραγματικά επικίνδυνους μανιακούς με αυτόματα όπλα που σφαγιάζουν τα παιδιά μας”.


Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης