Φλόριντα: Κατηγορίες για 17 προμελετημένους φόνους στον 19χρονο μακελάρη

Φλόριντα: Κατηγορίες για 17 προμελετημένους φόνους στον 19χρονο μακελάρη

Περιγραφή σοκ από το σερίφη Σκοτ Ίσραελ για τον εντοπισμό των θυμάτων - Στο κάμπους υπήρχε ένοπλος αστυνομικός, αλλά δεν έδρασε - Το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκισή του δίχως εγγύηση

Φλόριντα: Κατηγορίες για 17 προμελετημένους φόνους στον 19χρονο μακελάρη
Αντιμέτωπος με την ποινή του θανάτου, η οποία ισχύει και εκτελείται κατά περίπτωση και εντολή του δικαστηρίου, βρίσκεται ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα, καθώς, όπως δήλωσε ο Σερίφης της περιοχής του Πάρκλαντ, Σκοτ Ίσραελ, στο δράστη Νίκολας Κρουζ απαγγέλθηκαν 17 κατηγορίες για ισάριθμους προμελετημένους φόνους.

«Όλες οι οικογένειες των θυμάτων έχουν ενημερωθεί. Ο ύποπτος κατηγορείται για 17 προμελετημένους φόνους. Η αστυνομία θα ανταποκριθεί με όλες τις δυνάμεις της σε κάθε απειλή ή σε πιθανούς αντιγραφείς, με βάση όλα τα όπλα που της παρέχει ο νόμος. Σήμερα είναι μία ημέρα πένθους», τόνισε αρχικά ο Σερίφης Σκοτ Ίσραελ.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της αστυνομικής επιχειρήσεις. Η περιγραφή από τον εντοπισμό των θυμάτων είναι πραγματικά σοκαριστική: «Τα 12 από τα 17 πτώματα εντοπίστηκαν εντός του σχολικού συγκροτήματος. Άλλα δύο πτώματα βρήκαμε έξω, στην αυλή. Ένα ακόμη πτώμα βρέθηκε σε στενό, δίπλα στο σχολείο. Δύο ακόμη παιδιά κατέληξαν στα τραύματά τους, στο νοσοκομείο».

Όπως ενημέρωσε ο Σκοτ Ίσραελ, άλλα 15 παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Τόνισε επίσης ότι στο κάμπους του σχολείου υπήρχε ένας ένοπλος αστυνομικός τη στιγμή της επίθεσης του μακελάρο, ο οποίος ωστόσο δεν αντιμετώπισε το δράστη.

Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκισή του 19χρονου, ενώ δεν όρισε ποσό εγγύησης, καθώς θεωρήθηκε επικίνδυνος σε κάθε περίπτωση για την κοινωνία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης