Φωτογραφία: «Γυμνή» στο εξώφυλλο του Spiegel η Μέρκελ

Φωτογραφία: «Γυμνή» στο εξώφυλλο του Spiegel η Μέρκελ

Στο φόντο του σχεδίου, που φιλοτέχνησε ο Βρετανός καλλιτέχνης Nishant Choksi, τρεις άνδρες με μπλουζάκια που φέρουν τα αρχικά του SPD, απομακρύνονται με τα ρούχα της Μέρκελ

Γυμνή εμφανίζεται στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού «Der Spiegel» η Άνγκελα Μέρκελ, χλευάζοντας την για τη συμφωνία συνασπισμού με τους σοσιαλδημοκράτες (SPD).

Η Μέρκελ εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού με τα χέρια της να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Το προκλητικό σχέδιο, με τίτλο «Η τιμή της εξουσίας», αναφέρεται στην συμφωνία της καγκελαρίου να συμμετάσχει σε συνασπισμό με το SPD.

Στο φόντο του σχεδίου, που φιλοτέχνησε ο Βρετανός καλλιτέχνης Nishant Choksi, τρεις άνδρες με μπλουζάκια που φέρουν τα αρχικά του SPD, απομακρύνονται με τα ρούχα της Μέρκελ .

Ακόμη και το editorial όμως είναι το ίδιο καυστικό, λέγοντας στους αναγνώστες του: «Η Άνγκελα Μέρκελ πλήρωσε υψηλό τίμημα για να παραμείνει στη θέση της καγκελαρίου για λίγο ακόμη».

Η αρχηγός της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), Άνγκελα Μέρκελ, τερμάτισε το πολιτικό αδιέξοδο της Γερμανίας, ανακοινώνοντας συμφωνία με το κεντροαριστερό SDP την Τετάρτη.

Μάλιστα, προέβη σε σημαντικές παραχωρήσεις στο SPD, για την εξασφάλιση μιας τέταρτης θητείας μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου.ΣΧΟΛΙΑ (23)

Αλεξιοs

Go back Madam Merkel.

fani

go away Alexis!!!

Ξεβράκωτη στο Spiegel

Και εις ανώτερα αποτυχημένη που κατέστρεψες την ΕΕ.

Αλέκτσης

Στη μπανανία μας μόνο επιτυχημένους έχουμε. Σαν κι εμένα! Τα γίδια σαν κι εσάς να 'ναι καλά...

Merkel

muss weg

Συριζαία σε κρίση πανικού

Θα διαδηλώσουμε μαζικά σε πλατείες και δρόμους για να μείνει στην κυβέρνηση η προστάτιδα της πρωτη-φορα-αριστερά κυβέρνησης και του Αλέξη. Μέρκελ για πάντα. Συριζα για πάντα.

.

Ματσούκι για παντα

Αλέξης Τσίπας

Μέρκελ κράτα γερά. Σε αγαπώ.

Μαμά μερκελ

Η Γερμανία έγινε βόρεια Κορέα. Καθεστώς για 16 χρόνια

Ωραία

Έρχεται η πτώση.

Giorgos Danae

Maresi

ε, βέβαια!

"Για την εξασφάλιση μιας τέταρτης θητείας"! Μπροστά στον κίνδυνο απώλειας τής καρέκλα τής εξουσίας, είναι έτοιμοι για όλα. Και πού να δείτε τι παζάρια και τι μαγειρέματα έχουν να γίνουν στις επόμενες ελληνικές εκλογές, τέτοια που θα τρίβετε τα μάτια σας! Θυμηθείτε το αυτό, εδώ θα είμαστε. Τα γραπτά μένουν.

@ ε, βέβαια!

τυπικό σκουλήκι, δεν μπορεί να διαβάσει μια είδηση χωρίς να κάνει λινκ με Ελλάδα, ξερει τα πάντα, είναι ποοοοοολυ καλά πληροφορημένος και ψηφίζει ΠΑΝΤΑ αυτούς που βρίζει λόγω ανείπωτης μιζέριας εγκεφαλικής (τεράστια μειωμένης) εγκεφαλικής ουσίας

Ούτε ένα σκεπάρνι

Δυστυχώς η αίσθηση κσι η κατανόηση που απαιτείται για κάθε συνεργασία λαμβάνεται ώς μειονέκτημα. Έστω και με διάθεση χιούμορ. Απ ότι φαίνεται δεν είναι μόνο η Ελλσδα μια χώρα που η καθε συνεργασία είναι ανύπαρκτη ώς πρακτική και κουλτούρα.Απ ότι φαίνεται είναι και αλλού. Τελευταία στην Γερμανία , κάτω απ τις καλές εξαγωγικές επιδόσεις , έχουν αρχίσει και κάποιοι βλέπουν κάτι ατομικότητες και προβολές ατόμων δήθεν ώς δημόσια πρόσωπα προβεβλημένα. Αν συνεχίσουν έτσι θα φσνε το κεφάλι τους οι κύκλοι αυτοί. Η Μέρκελ και ο Σούλτς δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά εφάρμοσαν το δόγμα Καραμανλή. '' Αν πρόκειται να προσέλθω για να διαφωνήσω δεν πάω καθόλου ''. Η Γερμανία τα επόμενα χρόνια θάχει ισχυρή πλατιά κοινωνικά κυβέρνηση , θα παρουσιάσει αυξηση των εξσγωγών της , θα επεκτείνει ακόμα λίγο τις κοινωνικές παροχές σε περισσότερους πολίτες, θα έχει καθσρούς δρόμους και πεζοδρόμια, θα έχει συγκρατημένη κοινωνικά ανεργία , θα έχει δημόσια δωρεάν σοβαρή εκπαίδευση. Τα ωφέλη του συνεργατισμού Στην Αγγλία -άγγλος ο σκητσογράφος- φύγανε απ την Ευρώπη .Και στην Ελλάδα, σε επίδειξη δημοκρατικότητας αλλά όχι πνεύματος συνεργατισμού ,κάναμε 6 εκλογικές αναμετρλησεις σε 8 έως 8,5 χρόνια.Πλέον δημοψηφίσματος , πλέον κυβέρνησης διαβατικής. Για τούτο στην Ελλάδα δεν μπορούμε να φκιάξωμε ούτε μια ρόδα αυτοκινήτου ή ένα σκεπάρνι.

Συμφωνώ κύριε!

Όταν ήμουν πιτσιρικάς για το χαρτζιλίκι, μου δούλευα σε ένα cafe bar!Ο ιδιοκτήτης είχε το μαγαζί μόνος του, χωρίς συνεταίρο! Είχε και κάποια προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να πρέπει να λείπει αρκετές μέρες από την επιχείρηση τού. Κάθε φορά που έλειπε λοιπόν,μας έβαζε το βράδυ να κάνουμε ΤΑΜΕΊΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!Και οι μπάρμαν και οι σερβιτόροι και οι λατζερηδες και η καθαρίστρια και ο πορτιερης και ο DJ και γενικά όποιοι δούλευαν στην επιχείρηση μηδενός εξαιρουμένου!.Ο λόγος πού το έκανε αυτό,για όποιον δεν του είναι προφανής, ήταν ο εξής.Κανοντας ταμείο παρουσία όλων,θα ήταν πολύ δύσκολο να υπάρξει οποιαδήποτε συννενόηση μιας ομάδας πχ τον μπάρμαν οι των σερβιτόροι με σκοπό να κλέψουν.Ακομα πιο δύσκολο θα ήταν δε,να συνεννοηθούν ολοι μαζί για τον ίδιο πάντα σκοπό.Βαλτε λοιπόν στη θέση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης τον λαό και στη θέση του προσωπικού τα κόμματα! Πρέπει να κυβερνούν λοιπόν όλοι μαζί, ανάλογα με το ποσοστό του το καθένα,για να ελέγχουν αλλήλους επωφελεία του λαού .Εκτός και αν,ο λαός , επιμένει να τον κυβερνάει ένα κόμμα ,με αποτέλεσμα όπως αποδείχθηκε να κλέβει τον ίδιο του τον εαυτό...

John Doe

Άκουσε γερμανολάγνε σχολιαστή. Στην Ελλάδα δεν μπορουμε να φτιάξουμε σκεπάρνι γιατί δεν αφήνουν τα συμφέροντα των φίλων σου των Γερμανών (και των Γάλλων, και των Άγγλων, και των εδω εκπροσώπων τους). Μόλις παμε να κανουμε κατι Ελληνικό ή οι Τούρκοι μας απειλουν με πολεμο ή οι τραπεζες με χρεωκοπία. Τουλάχιστον -σε αντιθεση με τους Γερμανούς- δεν εχουμε αιματοκυλίσει τον πλανήτη 2 φορές, δεν έχουμε δολοφονήσει εκατομμύρια ΑΘΩΟΥΣ Εβραίους, δεν έχουμε 100 θανατους το χρόνο απο αυνανισμό και σίγουρα δεν έχουμε πορνία σκύλων όπως η Γερμανία. Και σίγουρα δεν θα ανεχτουμε άλλα μαθήματα απο δολοφονους και ανώμαλους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Victor_Orban

Η κατάκτηση της Βουδαπέστης ήταν ο πλέον φιλόδοξος στόχος των πολιτικών του αντιπάλων του Βίκτορ Ορμπάν, του εθνικιστή πρωθυπουργού που κυριαρχεί στην πολιτική σκηνή της Ουγγαρίας τα τελευταία δέκα χρόνια

21752188

«Δημιουργεί κινδύνους για μια μη αντιμετωπίσιμη ανθρωπιστική κρίση και επανεμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή» ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος στις δηλώσεις που έκανε με την Γερμανίδα Καγκελάριο

1
kobani-0

Θα αναπτυχθούν τις επόμενες 48 ώρες στις βορειοανατολικές συριακές πόλεις Kομπάνι και Mανμπίτζ σύμφωνα με δηλώσεις Κούρδων αξιωματούχων και πληροφοριών που μεταδίδουν Μέσα Ενημέρωσης στον Λίβανο - Στόχος τους να αποκρούσουν τις επιθέσεις των ανταρτών που μάχονται στο πλευρό της Τουρκίας

79