Έτοιμος να... αντιμετωπίσει την Όπρα Γουίνφρεϊ, ακόμα και στο... φυσικό της περιβάλλον, την επικοινωνία και την τηλεόραση, εμφανίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, απαντώντας σε ερώτηση για την πιθανή υποψηφιότητα της διάσημης παρουσιάστριας ενόψει των εκλογών του 2020.
Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ωστόσο, φάνηκε κάπως... αγχωμένος, εκτιμώντας πως η Όπρα Γουίνφρεϊ δεν θα κατέβει τελικά στις προεδρικές εκλογές. Αν όμως κατέβει, ο Τραμπ πιστεύει πως θα τη νικήσει, καθώς την... ξέρει πολύ καλά και... έχει πλάκα!
«Ω ναι, θα νικήσω την Όπρα. Η Όπρα θα έχει μεγάλη πλάκα. Τη γνωρίζω πολύ καλά... Μου αρέσει η Όπρα. Δεν πιστεύω ότι θα κατέβει υποψήφια...», ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες που χρησιμοποίησε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.