Η Τίφανι Τραμπ «επιβεβαιώνει» τον συγγραφέα του βιβλίου «Φωτιά και Θυμός»!

Η Τίφανι Τραμπ «επιβεβαιώνει» τον συγγραφέα του βιβλίου «Φωτιά και Θυμός»!

Η μικρότερη κόρη του Αμερικανού προέδρου δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή, όπως η «Πρώτη Κόρη» Ιβάνκα Τραμπ, αλλά εν τούτοις γνωρίζει κάποια από τα «μικρά μυστικά» του πλανητάρχη

Η Τίφανι Τραμπ «επιβεβαιώνει» τον συγγραφέα του βιβλίου «Φωτιά και Θυμός»!
Τα τελευταία 24ωρα το αποκαλυπτικό best seller του Μάικλ Γουλφ «Fire and Fury» (Φωτιά και Θυμός) έχει εξοργίσει τον Αμερικανό πρόεδρο, που χαρακτήρισε το βιβλίο «fake book» και «αποκύημα φαντασίας» ενώ αποκάλεσε τον συγγραφέα του «απατεώνα».

Το επίμαχο βιβλίο, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια, αναφέρει πως το προσωπικό στον Λευκό Οίκο θεωρεί πραγματική Πρώτη Κυρία την μεγαλύτερη κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα και μιλά για την πατρική σχέση που έχει αναπτύξει ο πλανητάρχης με την 29χρονη γοητευτική σύμβουλό του Χόουπ Χικς.

Ανάμεσα στις πολλές αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ ο συγγραφέας αναφέρεται και στην εμμονή του Αμερικανού προέδρου να τρέφεται με μπέργκερς από τα McDonald's καθώς φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν! Αυτή την τελευταία αποκάλυψη του Μάικλ Γουλφ επιβεβαίωσε με τις  δηλώσεις της και η μικρότερη κόρη του πλανητάρχη, Τίφανι Τραμπ.


Κλείσιμο

Μετά την κυκλοφορία του πολύκροτου βιβλίου ένας δημοσιογράφος του TMZ πλησίασε την Τίφανι σε δρόμο του Λος Άντζελες και την ρώτησε: «Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το "Φωτιά και Θυμός" αλλά αναφέρει τον μπαμπά σου και τα McDonald's...». Η 24χρονη κόρη, που απέκτησε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ο πατέρας της αγαπά να τρώει από τα McDonald's και αν και δεν επιβεβαίωσε πλήρως τον Μάικλ Γουλφ, που γράφει πως ο Τραμπ κλείνεται κάθε βράδυ στο δωμάτιό του και τρώει μπέργκερς στο κρεβάτι παρακολουθώντας ταυτόχρονα τρεις τηλεοράσεις, δήλωσε πως θα επιθυμούσε να το κάνει.



Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έκρυψε ποτέ ότι θεωρεί το fast food «ασφαλές φαγητό». Σε συνέντευξή του στο CNN το 2016 είχε δηλώσει: «Ένα κακό χάμπουργκερ θα μπορούσε να καταστρέψει τα McDonald's. Είμαι ένα καθαρό άτομο. Αγαπώ την καθαριότητα και νομίζω πως είναι καλύτερα να πηγαίνεις εκεί παρά σε ένα άλλο μέρος που δεν ξέρεις από πού προέρχεται το φαγητό. Είναι ένα σίγουρο στάνταρ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης