Logan Paul: Ο σταρ του YouTube που κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε μία αυτοκτονία για τα views

Logan Paul: Ο σταρ του YouTube που κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε μία αυτοκτονία για τα views

Ο Paul, ο οποίος συνηθίζει να προκαλεί με τα βίντεο και τις φάρσες του, βρέθηκε στην Ιαπωνία για να επισκεφθεί το δάσος Aokigahara, γνωστό και ως «δάσος των αυτοκτονιών», όταν συνάντησε το πτώμα ενός άντρα, ο οποίος είχε κρεμαστεί

Logan Paul: Ο σταρ του YouTube που κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε μία αυτοκτονία για τα views
Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο του σταρ του YouTube, Logan Paul, ο οποίος κατηγορείται πως εκμεταλλεύτηκε την αυτοκτονία ενός ανθρώπου για να προσελκύσει περισσότερα views στο κανάλι του.

Ο Paul, ο οποίος συνηθίζει να προκαλεί με τα βίντεο και τις φάρσες του, βρέθηκε στην Ιαπωνία για να επισκεφθεί το δάσος Aokigahara. Το δάσος αυτό είναι γνωστό και ως «δάσος των αυτοκτονιών», καθώς είναι γνωστό μέρος για όσους επιθυμούν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Ο ίδιος μαζί με τους φίλους του επισκέφθηκε το διάσημο δάσος για να μελετήσουν την «στοιχειωμένη» πλευρά του, αλλά πολύ γρήγορα συνάντησαν το πτώμα ενός άντρα, ο οποίος είχε κρεμαστεί.

Κλείσιμο


Ο Paul ακούγεται να συγκρατείται για να μην γελάσει και να κάνει αστεία με τους φίλους του, ενώ «ρωτάει» τον νεκρό άντρα αν ζει και τους κάνει πλάκα. Ταυτόχρονα προβάλλει πλάνα του πτώματος, έχοντας θολώσει το πρόσωπο του άτυχου άντρα. 




Το βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με πολύ κόσμο να διαμαρτύρεται πως ο Paul δεν σεβάστηκε τον νεκρό άντρα, αλλά και όσους πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα και σκέφτονται την αυτοκτονία.

Ακόμα και γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου έσπευσαν να καταδικάσουν το βίντεο, το οποίο στη συνέχεια διαγράφηκε. Η Sophie Turner, η οποία είναι γνωστή για τον ρόλο της στο Game of Thrones έγραψε στο Twitter: «Logan Paul είσαι ανόητος. Δεν προωθείς την ευαισθητοποίηση. Κοροϊδεύεις. Δεν αξίζεις την επιτυχία που έχεις».



Ακόμα ο Aaron Paul του Breaking Bad, στο ίδιο πλαίσιο έγραψε: «Πως τολμάς. Με αηδιάζεις. Δεν το πιστεύω πως τόσοι νέοι άνθρωποι σε θαυμάζουν. Πολύ λυπηρό. Ελπίζω το τελευταίο βίντεο να τους αφυπνίσει. Η αυτοκτονία δεν είναι αστείο».



Ο 22χρονος σταρ του YouTube μετά τις έντονες αντιδράσεις δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στα social media, με το οποίο ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, καθώς παραδέχθηκε πως έκανε λάθος.



Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν το έκανα για τις προβολές. Έχω προβολές. Το έκανα γιατί σκέφτηκα πως μπορώ να κάνω ένα θετικό βήμα στο ίντερνετ, όχι να προκαλέσω θύελλα αρνητισμού. Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεση μου. Σκόπευα να προωθήσω την ευαισθητοποίηση για την αυτοκτονία και την πρόληψη της και ενώ σκεφτόμουν "Αν αυτό το βίντεο σώσει μια ζωή, τότε αξίζει", παρασύρθηκα από το σοκ και το δέος, όπως φαίνεται από το βίντεο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης