«Να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» λέει ο Μάτις σε Αμερικανούς στρατιώτες στην Κορέα

«Να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» λέει ο Μάτις σε Αμερικανούς στρατιώτες στην Κορέα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κορεατική Χερσόνησο

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις μιλώντας σήμερα στα αμερικανικά στρατεύματα τα οποία βρίσκονται στην Κορέα τόνισε πως πρέπει να είναι σε απόλυτη επαγρύπνηση καθώς όπως υποστήριξε αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δοθεί ώθηση σε κάθε διπλωματική προσέγγιση με τη Βόρεια Κορέα. 

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς Μάτις τόνισε στις δηλώσεις του: «Η μόνη οδός για να υπάρχουν εποικοδομητικές συνομιλίες σε διπλωματικό επίπεδο είναι να βρίσκεστε σε επιφυλακή εσείς. Γνωρίζοντας τι έχει πάει λάθος όλες τις προηγούμενες φορές στις συζητήσεις με το καθεστώς της Βορείου Κορέας είναι ζωτικής σημασίας να είσαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Όσο η αντιπαράθεση βρίσκεται σε διπλωματικό επίπεδο και περιορίζεται μόνο στην ανταλλαγή λόγων και όχι εχθροπραξιών δεν θα χρειαστεί η παρέμβασή σας. 

Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ τόνισε επίσης πως προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ένοπλης παρέμβασης καθώς το καθεστώς της Βορείου Κορέας «φαίνεται να έχει κατανοήσει πως κάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο. Αναφερόμενος στην στάση που θα κρατήσει η Βόρεια Κορέα στους επερχόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στη Σεούλ ο κ. Μάτις σημείωσε: «Νομίζω πως ο Κιμ Γιονκ Ουν δεν είναι τόσο ανόητος ώστε να δημιουργήσει το οποιοδήποτε ζήτημα».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Αλήθειες

Όμως Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα.

234 Κ

Από που κι ως που υπουργός άμυνας ! Η Αμερική δεν αμύνεται μόνο επιτίθεται !

@

Ολόσωστος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

000_1BG46B

Στις 30 Απριλίου του 2019 ο Ιάπωνας αυτοκράτορας Ακιχίτο θα παραιτηθεί από τον θρόνο υπέρ του γιου του, πρίγκιπα Ναρουχίτο - Ποια είναι η «θλιμμένη πριγκίπισσα» Μασάκο, που θα γίνει η επόμενη αυτοκράτειρα στη χώρα των Χρυσανθέμων