Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η ψήφος των κρατών μελών της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών έδειξε ότι η «αξιοπρέπεια και η κυριαρχία δεν είναι προς πώληση».
Αψηφώντας τις απειλές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, 128 κράτη μέλη της Γενικής Συνέλευσης ψήφισαν υπέρ του σχεδίου απόφασης που καταδικάζει τις ΗΠΑ την μονομερή αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Εννέα κράτη ψήφισαν κατά, ενώ 35 αποφάσισαν να απέχουν.
Με ανάρτηση στο twitter ο Τσαβούσογλου ανέφερε ότι η Τουρκία, η Παλαιστίνη και άλλα κράτη που εισηγήθηκαν το σχέδιο ευχαρίστησαν κάθε χώρα που υποστήριξε το ψήφισμα στην Γενική Συνέλευση.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.