Ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας προκαλεί το ψήφισμα που θα τεθεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το κείμενο του οποίου απορρίπτει την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.
Ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι “δεν μπορεί να αγοράσει τη δημοκρατική βούληση της Τουρκίας” με τα χρήματά του. Σύμφωνα με το Reuters, περιμένει ότι οι υπόλιπες χώρες θα δώσουν “ένα καλό μάθημα” στις ΗΠΑ.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ συνεδριάζει μετά την άσκηση βέτο από τις ΗΠΑ στο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας τη Δευτέρα, που είχε ζητήσει από την Ουάσινγκτον να άρει την απόφασή της για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ. Τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας είχαν ψηφίσει υπέρ του ψηφίσματος.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.