Τραμπ για Τίλερσον: Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά δουλεύουμε καλά μαζί

Τραμπ για Τίλερσον: Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά δουλεύουμε καλά μαζί

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε «fake news» τα δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ

Με τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα οποία μετέδωσαν την πληροφορία περί ύπαρξης σεναρίου αντικατάστασης του Ρεξ Τίλερσον από το υπουργείο Εξωτερικών, τα έβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ρεπουμπλικανός πολιτικός και επιχειρηματίας χαρακτήρισε «Fake News» τα δημοσιεύματα και δήλωσε ότι ο Τίλερσον δεν θα φύγει από τη θέση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε ωστόσο, τις διαφορές του με τον υπουργό Εξωτερικών, λέγοντας πως «μπορεί να διαφωνούμε σε διάφορα θέματα (εγώ όμως έχω την τελική απόφαση), αλλά δουλεύουμε καλά μαζί και η Αμερική γίνεται σεβαστή ξανά».


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190821163308_ladaniva

Πολλές είναι οι περιπτώσεις αυτοκινήτων που κατέγραψαν υψηλά ποσοστά πωλήσεων και έμειναν για πάντα στην ιστορία. Ορισμένα εξ αυτών παρέμειναν για πολλά χρόνια στη γραμμή παραγωγής, προσπαθώντας να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση. Ας δούμε 10 αυτοκίνητα που έμειναν ίδια και απαράλλαχτα  για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

maklein-n1

Η αστροναύτης Αν Μακλέιν υποστηρίζει ότι απλώς ήθελε να διασφαλίσει ότι υπάρχουν αρκετά χρήματα για να πληρωθούν οι λογαριασμοί και για την ανατροφή του γιου της τον οποίο μεγάλωνε μαζί με την εν διαστάσει πλέον συζυγό της, Σάμερ Γουόρντεν

4