Μέγκαν Μαρκλ: Λαμπερό εξώφυλλο στο γαλλικό ELLE η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Λαμπερό εξώφυλλο στο γαλλικό ELLE η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι

Η Αμερικανίδα ηθοποιός την Παρασκευή κάνει «ντεμπούτο» στα βασιλικά της καθήκοντα πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Νότιγχαμ στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Λαμπερό εξώφυλλο στο γαλλικό ELLE η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι
Στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού ELLE, στο τεύχος Δεκεμβρίου, ποζάρει με άνεση η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ. Η φωτογράφηση έγινε πριν την ανακοίνωση των αρραβώνων του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και της 36χρονης πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits.

Στην εντυπωσιακή φωτογραφία η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι η επιτομή της κομψότητας, φορώντας τζιν πουκάμισο, μίντι φούστα με λευκές μαργαρίτες και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια ενώ τα πλούσια μαύρα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν. Εντύπωση προκαλεί η «εξαφάνιση» των φακίδων από το πρόσωπο της γοητευτικής Μέγκαν, έργο προφανώς του photoshop.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ έχει αποκαλύψει πως είναι για εκείνη ό,τι χειρότερο να της αφαιρούν τις φακίδες για τις οποίες θεωρεί πως προσθέτουν μυστήριο στην εικόνα της. «Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι μια νύχτα χωρίς αστέρια
», είχε πει στην Μέγκαν Μαρκλ ο πατέρας της, όταν εκείνη ήταν μικρή, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Κλείσιμο


Την Παρασκευή ήδη η Μέγκαν Μαρκλ «θα βουτήξει στα βαθιά», αφού θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι. Το ζευγάρι, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων του, θα βρεθεί στο Νότιγχαμ και θα παραστεί σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Μία εκδήλωση για το AIDS, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Nottingham Contemporary και αργότερα, η Μέγκαν και ο Χάρι θα επισκεφθούν την Ακαδημία της πόλης και θα συναντηθούν με διευθυντές των τοπικών σχολείων και εθελοντές που εργάζονται για το πρόγραμμα Full Effect, το οποίο στηρίζει παιδιά και νέους ανθρώπους υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι, Τζέισον Νάουφ, δήλωσε για την επίσκεψη του λαμπερού ζεύγους στο Νότιγχαμ πως «ο πρίγκιπας ανυπομονεί να συστήσει την αρραβωνιαστικιά του σε μία κοινότητα που έχει γίνει πολύ σημαντική για εκείνον» και πρόσθεσε: «Θέλει (η Μέγκαν) να αφιερώσει χρόνο να μάθει για το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή είναι η χώρα που πλέον θα γίνει η χώρα της και επιθυμεί να αφιερώσει χρόνο να γνωρίσει τις πόλεις, τις κωμοπόλεις, τις μικρότερες κοινότητες και αυτό είναι που σκοπεύει να κάνει».



Η γοητευτική Αμερικανίδα αναμένεται να γίνει το τέταρτο επικεφαλής μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «The Royal Foundation», στην οποία μέχρι σήμερα προΐστανται οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι καθώς και η Κέιτ Μίντλετον. Η οργάνωση ασχολείται με τα προβλήματα των νέων, την ψυχική υγεία και με την προστασία της  Άγριας Ζωής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης