Λίβανος: Ο πρωθυπουργός Χαρίρι σκέφτεται να... αποσύρει την παραίτησή του
Πάμε καλά δήλωσε σήμερα και ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα λάβει τις αποφάσεις του
Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ αλ Χαρίρι δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση εξελίσσεται "θετικά" στη χώρα του και ότι εφόσον αυτό συνεχιστεί, εκείνος θα αποσύρει την παραίτησή του την επόμενη εβδομάδα, τονίζεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του.
Ο Χαρίρι είχε γνωστοποιήσει από τη Σαουδική Αραβία την παραίτησή του, την 4η Νοεμβρίου, κατόπιν την ανέβαλε έπειτα από αίτημα του προέδρου Μισέλ Αούν την περασμένη εβδομάδα, αφού επέστρεψε στον Λίβανο.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.