Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο διαβεβαίωσε σήμερα ότι η χώρα του δεν θα κηρύξει «ποτέ» στάση πληρωμών, μία ημέρα πριν από το κρίσιμο ραντεβού με τους διεθνείς πιστωτές της με αντικείμενο το δημόσιο χρέος το οποίο η Βενεζουέλα δυσκολεύεται να αποπληρώσει.
«Υπολογίζουν στο ενδεχόμενο ότι η Βενεζουέλα θα κηρύξει στάση πληρωμών. Ποτέ!» τόνισε ο Μαδούρο στο εβδομαδιαίο τηλεοπτικό του διάγγελμα, υπογραμμίζοντας ότι «τώρα, η στρατηγική μας είναι να επαναδιαπραγματευτούμε και να αναχρηματοδοτήσουμε όλο το χρέος».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.