Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Turkish Airlines στην Κένυα
Ένα πτηνό μπήκε στον κινητήρα του αεροσκάφους, αναγκάζοντας τον πιλότο να το προσγειώσει λίγο μετά την απογείωση
Αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών (Turkish Airlines) με 121 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σήμερα στην Κένυα, μετά από εισρόφηση πτηνού σε έναν κινητήρα, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αστυνομικών αρχών.
Η πτήση ΤΚ 673 απογειώθηκε από την παραλιακή πόλη Μομπάσα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Το περιστατικό συνέβη μετά την απογείωση στις 04:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), ενώ το αεροσκάφος πετούσε για μία ώρα προκειμένου να καταναλώσει καύσιμα πριν από την προσγείωσή του.
Κανείς από τους επιβάτες και το πλήρωμα δεν τραυματίστηκαν, ενώ μετά τον τεχνικό έλεγχο, το αεροσκάφος απογειώθηκε για τον προορισμό του.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.