Το Youtube «κατέβασε» το βίντεο με το «νησί των οργίων»

Το Youtube «κατέβασε» το βίντεο με το «νησί των οργίων»

Στο διαφημιστικό βίντεο στο Youtube, γυναίκες με προκλητικά μαγιό χορεύουν γύρω από έναν άνδρα, ενώ γινόταν αναφορά ότι το ταξίδι είναι «drug friendly» 

Το Youtube «κατέβασε» το βίντεο με το «νησί των οργίων»
Μετά τον σάλο που προκάλεσε το διαφημιστικό βίντεο μιας εταιρίας από την Κολομβία που παρουσίαζε την προσφορά της, ήτοι μια «Εμπειρία στο Νησί του Σεξ», με δεκάδες γυναίκες και δωρεάν αλκοόλ, το Youtube «κατέβασε» το βίντεο. 

Η τουριστική εταιρία Good Girls Company προσέφερε ένα «πακέτο διακοπών» που περιελάμβανε αεροπορικά εισιτήρια και μεταφορά με λιμουζίνα από το αεροδρόμιο σε ένα κότερο όπου περίμεναν εξήντα ιερόδουλες. Το «πακέτο» αφορούσε σε τριάντα άνδρες που θα μπορούσαν να καταβάλουν το αντίτιμο, για να περάσουν την «Εμπειρία στο Νησί του Σεξ». 

Στο διαφημιστικό βίντεο στο Youtube, γυναίκες με προκλητικά μαγιό χορεύουν γύρω από έναν άνδρα, ενώ γινόταν αναφορά ότι το ταξίδι είναι «drug friendly» (δεν αποδοκιμάζει την χρήση να ναρκωτικών). 

Κλείσιμο
Η πορνεία στην Κολομβία είναι νόμιμη, διώκεται ωστόσο η μαστροπεία. Η συγκεκριμένη εταιρία συνεχίζει πάντως να προσφέρει ακόμα αυτό το πακέτο διακοπών» μέσω της ιστοσελίδας της.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης