Τραμπ για «Ίρμα»: Μπορεί να είναι ένας ιστορικά καταστροφικός τυφώνας

Τραμπ για «Ίρμα»: Μπορεί να είναι ένας ιστορικά καταστροφικός τυφώνας

Ο Αμερικανός Πρόεδρος κάλεσε εκ νέου τους πολίτες να απομακρυνθούν από τις περιοχές που βρίσκονται στο «μονοπάτι» του τυφώνα  σύμφωνα με τις συστάσεις των Αρχών 

Τραμπ για «Ίρμα»: Μπορεί να είναι ένας ιστορικά καταστροφικός τυφώνας
Τις διαφαινόμενες καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα Ίρμα - κατηγορίας 5- που πλησιάζει τη Φλόριντα επεσήμανε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ. 

«Η κυβερνηση μου συνεργάζεται με τις τοπικές κυβερνήσης για να προστατέψουμε ανθρώπινες ζωές, οικογένειες και να προσφέρουμε ό,τι χρειαστεί», ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ κάλεσε εκ νέου τους πολίτες να απομακρυνθούν από το δρόμο του τυφώνα σύμφωνα με τις συστάσεις των κυβερνητικών αρχών. 

«Είναι ένας τυφώνας με καταστροφές που πιθανώς θα είναι ιστορικές. Ζητώ από όλους να απομακρυνθούν από το δρόμο της καταιγίδας και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών», ανέφερε. 

Κλείσιμο
«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια των πολιτών μας. Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να βοηθήσουμε στην προετοιμασία για τον τυφώνα και όταν έρθει η ώρα θα ανοικοδομήσουμε τα πάντα από την αρχή», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Αμερική στέκεται ενωμένη απέναντι στον τυφώνα», κατέληξε ο Τραμπ.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με σειρά tweets, προειδοποίησε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από το πέρασμα του τυφώνα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης