Δυσαρεστημένη η βασίλισσα Ελισάβετ με την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ

Δυσαρεστημένη η βασίλισσα Ελισάβετ με την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ

Η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair και για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για την σχέση της με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ

Δυσαρεστημένη η βασίλισσα Ελισάβετ με την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ
Μέχρι πρότινος ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ προσπαθούσαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, πριν μερικές ημέρες η 36χρονη πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits πόζαρε για το εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του Vanity Fair και έδωσε στο περιοδικό μια εκ βαθέων συνέντευξη για την σχέση της με τον Βρετανό πρίγκιπα.

«
Είμαστε ζευγάρι και είμαστε ερωτευμένοι», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η όμορφη Μέγκαν αλλά, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε μπάτλερ του παλατιού, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι δυσαρεστημένοι με την συνέντευξη της συντρόφου του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου, Χάρι.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με τον βασιλικό μπάτλερ, που μίλησε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Daily Star, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που βρίσκονται αυτή την περίοδο στη Σκωτία, δεν είχαν ενημερωθεί για την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και εξαιτίας αυτού είναι δυσαρεστημένοι, γεγονός που θα φέρει αμηχανία στην πρώτη συνάντηση της ηθοποιού με την βασίλισσα, η οποία δεν φαίνεται ότι θα αργήσει να συμβεί.

Ο μπάτλερ, που διατηρεί την ανωνυμία του και δήλωσε ότι εργάζεται για την βασιλική οικογένεια περισσότερα από 10 χρόνια, ανέφερε: «Η Αυτή Μεγαλειότης και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν γνώριζαν ότι αυτή (η Μέγκαν) θα έδινε αυτή την συνέντευξη. Γνωρίζω πως η Αυτή Μεγαλειότης και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί της. Οι δυο τους μίλησαν στο κάστρο του Μπάλμοραλ και ο πρίγκιπας της Ουαλίας τηλεφώνησε στο γιο του, Χάρι. Αυτό είναι πολύ σοβαρό».



Πάντως, όταν η εφημερίδα ζήτησε από το παλάτι του Κένσιγκτον να σχολιάσει τις δηλώσεις του μπάτλερ, εκπρόσωπος του παλατιού διέψευσε τον ανώνυμο μπάτλερ λέγοντας: «Αυτά δεν είναι αλήθεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης