Εντυπωσιακό βίντεο: Αεροπλάνο πέταξε μέσα από το «μάτι» του τυφώνα Ίρμα

Εντυπωσιακό βίντεο: Αεροπλάνο πέταξε μέσα από το «μάτι» του τυφώνα Ίρμα

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο η πτήση φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά, όταν, όμως, το αεροσκάφος πλησιάζει προς το «μάτι» τα πράγματα γίνονται ζόρικα καθώς αρχίζουν έντονες αναταράξεις

Εντυπωσιακό είναι το βίντεο που δείχνει την πτήση αεροσκάφος της ομάδας Αναγνώρισης Καιρού που έχει έδρα στην πολιτεία του Μισισιπή, μέσα από το «μάτι» του τυφώνα Ίρμα, που έχει θέσει σε «κόκκινο συναγερμό» όλη τη Φλόριντα.

Η πτήση με ένα αεροσκάφος WP-3D Orion πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με τον πιλότο να καταγράφει τις σκηνές μέσα από το πιλοτήριο.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο η πτήση φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά, όταν, όμως, το αεροσκάφος πλησιάζει προς το «μάτι» τα πράγματα γίνονται ζόρικα καθώς αρχίζουν έντονες αναταράξεις.

Κάποια στιγμή το αεροπλάνο βρίσκεται πλέον μέσα στα σύννεφα, στο «μάτι», δηλαδή, του τυφώνα κατηγορίας 4.

Σκοπός της πτήσης ήταν να συγκεντρωθούν πολύτιμες πληροφορίες προκειμένου οι ειδικοί να χαρτογραφήσουν την πορεία και την ένταση της Ίρμα.

Παρά την τρομακτική εμπειρία η ομάδα δηλώνει, πάντως, ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις μέσα στον τυφώνα προκειμένου να συλλέξει επιπλέον στοιχεία.


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Y!annis

"Παρά την τρομακτική εμπειρία η ομάδα δηλώνει, πάντως, ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις μέσα στον τυφώνα προκειμένου να συλλέξει επιπλέον στοιχεία" μα τα W3P Orion είναι προσπαρμοζμένα ΜΟΝΟ για να συλλέγουν πληροφορίες καιρού και ιδιάτερα την περίοδο των τυφώνων.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

british_airways

Το Φόρεϊν Όφις, στη σελίδα του με τις ταξιδιωτικές οδηγίες για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την Αίγυπτο, αναφέρει ότι υπάρχει «αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατίας εναντίον της αεροπλοΐας»