Συμφωνία Τραμπ και Νότιας Κορέας για πώληση όπλων πολλών δισ. δολαρίων
Ο Τραμπ συμφώνησε στην ενίσχυση των κοινών στρατιωτικών δυνατοτήτων κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον νοτιοκορεάτη ομόλογό του Μουν Τζε-ιν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε «επί της αρχής» την άρση περιορισμού στις δυνατότητες μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου των πυραύλων της Νότιας Κορέας, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
Ο Τραμπ συμφώνησε στην ενίσχυση των κοινών στρατιωτικών δυνατοτήτων κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον νοτιοκορεάτη ομόλογό του Μουν Τζε-ιν και έδωσε την κατ' αρχήν έγκρισή του στην Νότια Κορέα να αγοράσει όπλα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.