Τι ψάρια πιάνει ο Πούτιν στη Σιβηρία; Η πέστροφα «τρόπαιο» και η σέξι ηλιοθεραπεία

Τι ψάρια πιάνει ο Πούτιν στη Σιβηρία; Η πέστροφα «τρόπαιο» και η σέξι ηλιοθεραπεία

Και τι δεν έκανε ο Ρώσος Πρόεδρος σε αυτό το vacation trip - Κολύμπι στα κρύα νερά λίμνης στη Σιβηρία, diving για εξερεύνηση και βόλτες με το σκάφος - Ο Πούτιν που όλοι ξέρουμε! Δυνατός, επιδειξιομανής, υγιής και γεμάτος ενέργεια 

Τι ψάρια πιάνει ο Πούτιν στη Σιβηρία; Η πέστροφα «τρόπαιο» και η σέξι ηλιοθεραπεία
Ο φυσιολάτρης Πούτιν ξαναχτύπησε! Διάσημος στο να επιδεικνύει τα επιτεύγματά του, βρέθηκε στη Σιβηρία και ψάρεψε, έκανε ηλιοθεραπεία, μάζεψε μανιτάρια και φυσικά, δεν σταμάτησε να ποζάρει σαν «παγώνι» στον φωτογραφικό φακό. 

Σε κλίμα διακοπών ο Ρώσος πρόεδρος επέλεξε την Άγρια Φύση και συγκεκριμένα την Tuva, για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Πρόκεται για έναν προορισμό που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, ωστόσο, ο κύριος Πούτιν επιλέγει συχνά πυκνά να εξερευνεί. 

Η ορεινή περιοχή στην νότιο Σιβηρία διαθέτει μεγάλες λίμνες οι οποίες προσφέρονται για ψάρεμα. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα απαθανατίζεται με τα σύνεργα ψαρέματος,  μέσα στο νερό να κυνηγά τη λεία του, ή επάνω σε σκάφος να δείχνει περιχαρής την ψαριά της ημέρας. Φωτογραφία «ντοκουμέντο» το καρέ που δείχνει τον 64χρονο να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του χωρίς μπλουζάκι. Σε άλλο στιγμιότυπο ποζάρει με έπαρση δίπλα σε μια τεράστια πέστροφα.

Κλείσιμο
Μαζί με τον Πούτιν στο ταξίδι αυτό ήταν ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Ο ξένος Τύπος περιγράφει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος με τις περιπετειώδεις διακοπές του αποδεικνύει ότι είναι ακόμη υγιής, δυνατός, και γεμάτος ενέργεια. 

Σε άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα τον βλέπουμε να φορά στολή κατάδυσης και να εξερευνεί τον βυθό, να πρετοιμάζει το ψαροντούφεκό του, να κολυμπά με δύναμη, να πιλοτάρει, επιβλέποντας την περιοχή. Ο Πούτιν που όλοι ξέρουμε! 


Το χαμόγελο του καλού ψαρά, που επιδεικνύει τη λεία του - Στα «δίχτυα» του μια μεγάλη πέστροφα


Ετοιμος να αγκαλιάσει τον Ηλιο ο Ρώσος Πρόεδρος, απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού


Στολή κατάδυσης και φύγαμε για εξερεύνηση!





Προετοιμασίες για το ψαροντούφεκο πριν βουτήξει στα βαθιά νερά


Η πεζοπορία είχε και εκπλήξεις - Ο Ρώσος Πρόεδρος μαζεύει μανιτάρια


Και τα μικρά ψαράκια έχουν την χάρη τους! 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης