Μεξικό: Διακινητές εγκατέλειψαν σε νταλίκα 178 μετανάστες

Μεξικό: Διακινητές εγκατέλειψαν σε νταλίκα 178 μετανάστες

Αρκετά παιδιά ανάμεσά τους

Στοιβαγμένους σε μία νταλίκα, που την εγκατέλειψαν, είχαν αφήσει διακινητές 178 μετανάστες, στην πολιτεία Βερακρούς στο Μεξικό.

Οι μετανάστες ήθελαν να φτάσουν στις ΗΠΑ, αλλά οι διακινητές τους εγκατέλειψαν μέσα στην νταλίκα και εξαφανίστηκαν.

Οταν κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο να επιστρέψουν οι διακινητές, βγήκαν από την καρότσα επειδή πεινούσαν, εξήγησαν, και έφτασαν με τα πόδια στην πόλη Ταντίμα, όπου κάτοικοι τους έδωσαν φαγητό και τους φρόντισαν.

Οι περισσότεροι από τους μετανάστες ήταν γυναίκες και άνδρες, αλλά ανάμεσά τους υπήρχαν και αρκετοί ανήλικοι, σύμφωνα με πηγή από τον στρατό που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ολοι μεταφέρθηκαν σε ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και αφού λάβουν τις πρώτες βοήθειες θα ξεκινήσει η διαδικασία για την απέλασή τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fashion

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, οι μεγάλες αυτές εταιρείες ένδυσης, όπως επίσης ο κολοσσός των θαλάσσιων μεταφορών Maersk, υπέγραψαν, στο περιθώριο της 24ης Συνδιάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα (COP24) στην Πολωνία αυτήν την «χάρτα της βιομηχανίας της μόδας υπέρ της ανάληψης δράσης για το κλίμα»

un

Οι δολοφονίες «διαπράττονται όλο και περισσότερο» από το «οργανωμένο έγκλημα» αλλά μερικές φορές χρηματοδοτούνται από «διεθνείς επιχειρήσεις» που εργάζονται ειδικότερα στον τομέα των ορυχείων, δήλωσε ο εισηγητής λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση στον ΟΗΕ μιας έκθεσης σχετικής με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε 140 χώρες