Λωρίδα της Γάζας: Νεκρός 16χρονος Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών
«Προειδοποιήσαμε, αλλά μας αγνόησαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού
Ένας ακόμη νεαρός άνθρωπος προστέθηκε την Παρασκευή στη μακριά λίστα των θυμάτων που προκλήθηκαν από το απύθμενο μίσος μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών. Ένα παιδί 16 ετών αραβικής καταγωγής, έπεσε νεκρό από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών, κατά τη διάρκεια των σοβαρότατων επεισοδίων στη Λωρίδα της Γάζας την Παρασκευή.
Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και τα εκτόξευαν εναντίον τους, προκειμένου να παραβιάσουν το τείχος προστασίας που είχε δημιουργηθεί.
Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών, οι στρατιώτες έκαναν χρήση πυρών, αφού πρώτα προειδοποίησαν τους διαδηλωτές και οι τελευταίοι τους αγνόησαν.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.