Game of Thrones: Ο Ed Sheeran έκανε guest εμφάνιση στην πρεμιέρα του νέου κύκλου

Game of Thrones: Ο Ed Sheeran έκανε guest εμφάνιση στην πρεμιέρα του νέου κύκλου

Ο Βρετανός μουσικός, εμφανίστηκε με πανοπλία στα χρώματα του οίκου των Lannister στη σκηνή που μοιράστηκε με την Arya Stark, κατά κόσμον Maisie Williams

Game of Thrones: Ο Ed Sheeran έκανε guest εμφάνιση στην πρεμιέρα του νέου κύκλου
Το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου έβδομου κύκλου της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones προβλήθηκε ενθουσιάζοντας για ακόμα μία φορά τους πιστούς θαυμαστές του φανταστικού κόσμου που εμπνεύσθηκε ο George R.R. Martin. 



Κλείσιμο
Ωστόσο, το χθεσινό επεισόδιο έκρυβε και μια ακόμα έκπληξη για τους τηλεθεατές, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής Ed Sheeran πραγματοποίησε μια σύντομη guest εμφάνιση. Το πρώτο επεισόδιο πάντως δεν προδίδει την εξέλιξη της υπόθεσης, αφήνοντας σε αγωνία τους αναρίθμητους θαυμαστές της σειράς.



Ο Βρετανός μουσικός, εμφανίστηκε με πανοπλία στα χρώματα του οίκου των Lannister στη σκηνή που μοιράστηκε με την Arya Stark, κατά κόσμον Maisie Williams. 



Στην επίμαχη σκηνή ο χαρακτήρας του Sheeran τραγουδούσε γύρω από μια φωτιά, τραβώντας την προσοχή της νεαρής Stark η οποία σχολίασε: «Είναι όμορφο τραγούδι. Δεν το έχω ξανακούσει». Ο Sheeran απάντησε «Είναι καινούριο», ολοκληρώνοντας την σύντομη εμφάνιση του στη δημοφιλή σειρά. 




To τραγούδι που ερμηνεύει ο Sheeran ονομάζεται «Hands of Gold» και αφορά την θυελλώδη σχέση του Tyrion Lannister με την Shae, την οποία είχε προσπαθήσει να προστατέψει από την αδερφή του Cersei. Ωστόσο, στη συνέχεια ο Tyrion καταλήγει να πνίξει ο ίδιος την ερωμένη του με τη χρυσή αλυσίδα του πατέρα του, με το τραγούδι να αντλεί έμπνευση από αυτήν την υπόθεση.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης