Βίντεο: Συναυλία με φόντο την εκτόξευση του πυραύλου από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Βίντεο: Συναυλία με φόντο την εκτόξευση του πυραύλου από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Δείτε πώς γιόρτασαν στη Βόρεια Κορέα την επιτυχή εκτόξευση - Το κρατικό θυληκό ποπ συγκρότημα, το χειροκρότημα και τα κομμάτια που είχαν γραφτεί ειδικά για την περίσταση

Βίντεο: Συναυλία με φόντο την εκτόξευση του πυραύλου από τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Η τέχνη στην υπηρεσία της προπαγάνδας... Έναν ιδιαίτερο τρόπο να υπενθυμίσει στη Δύση και ιδιαίτερα στους Αμερικανούς την απειλή που κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους, βρήκε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ανεβάζοντας ποπ κονσέρτο με φόντο την πρόσφατη εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου μακράς εμβέλειας που πραγματοποίησε.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διοργάνωσε κονσέρτο με τη συμμετοχή του κρατικού ποπ συγκροτήματος, προκειμένου να γιορτάσει την πετυχημένη δοκιμή του πυραύλου. Στο σκηνικό που είχε στηθεί, δέσποζε ένα τεράστιο video wall, στο οποίο προβάλλονταν στιγμιότυπα από τη στιγμή που ο πύραυλος εκτοξευόταν.

Το θυληκό γκρουπ που χρηματοδοτείται από το Κράτος της Βόρειας Κορέας, τραγούδησε κομμάτια ειδικά φταιγμένα για την περίσταση, όπως το «Song of Hwasong Rocket» και  το «Make Others Envy Us».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν γνώρισε την αποθέωση από τους ένστολους και όχι μόνο που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα, ενώ ο ίδιος χαιρετούσε με ικανοποίηση το πλήθος.

Δείτε το βίντεο...
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης