«Πασαρέλα» η G20 για τη Μελάνια Τραμπ

«Πασαρέλα» η G20 για τη Μελάνια Τραμπ

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα φόρεμα, αξίας δύο χιλιάδων ευρώ, για να λάμψει κατά την άφιξή της στο Αμβούργο της Γερμανίας

«Πασαρέλα» η G20 για τη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια δίνει ρεσιτάλ μόδας στη G20.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα φόρεμα, αξίας δύο χιλιάδων ευρώ, για να λάμψει κατά την άφιξή της στο Αμβούργο της Γερμανίας όπου σήμερα ξεκινούν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής της G20. 

Κλείσιμο
Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ
κάνουν εντύπωση όπου κι αν πάει.

Άλλωστε,η Μελάνια
ήταν μοντέλο και το δείχνει.

Την ώρα που οι ηγέτες της G20 θα συζητούν για τη Βόρειο Κορέα, το ΝΑΤΟ και την κλιματική αλλαγή, η Μελάνια Τραμπ κάνει τη δική της ατζέντα. Η Πρώτη Κυρία μετατρέπει τη σύνοδο της G20 σε εβδομάδα Μόδας, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild» κάνοντας κι ένα καυστικό σχόλιο: πως ό,τι κι αν  φοράει, δεν κοστίζει κάτω από χίλια ευρώ. 
 
Μόλις πάτησε το πόδι της στο Αμβούργο, οι φωτογράφοι έγιναν η σκιά της με τα γερμανικά ΜΜΕ να επισημαίνουν ότι είναι το G20 είναι «Fashion Week» για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Πριν τους Γερμανούς, οι Πολωνοί πήραν μία γεύση από τις στιλιστικές επιλογές της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ.





Το πράσινο παλτό του οίκου Εscada και το καρό παντελόνι του οίκου Valentino (αξίας 1.200 ευρώ) με τα οποία εθεάθη στη Βαρσοβία ήταν από τα θέματα που σχολιάστηκαν εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ. Ωστόσο για την άφιξή της στο Αμβούργο, η Μελάνια επέλεξε ένα συντηρητικό μπλε φόρεμα, με πινελιές σε φούξια και πορτοκαλί του ισπανικού οίκου «Delposo».

Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος της Μελάνια στη γερμανική εφημερίδα «Bild», η Πρώτη Κυρία επιλέγει μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης