Μελάνια Τραμπ: Φτάνει στον Λευκό Οίκο και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

Μελάνια Τραμπ: Φτάνει στον Λευκό Οίκο και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

Είναι η μόνη που μπορεί να συγκρατεί τον σύζυγο της από τα συχνά ξεσπάσματα του στο Twitter, ενώ η κόσμια συμπεριφορά του Προέδρου των ΗΠΑ κατά το πρόσφατο 9ημερο ταξίδι τους στο εξωτερικό πιστώνεται σε αυτήν

Μελάνια Τραμπ: Φτάνει στον Λευκό Οίκο και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της
Η Μελάνια Τραμπ
φαίνεται πως είναι έτοιμη να αφήσει την αγαπημένη της Νέα Υόρκη και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ουάσιγκτον, στο πλευρό του συζύγου της, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο.

Κλείσιμο
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία καθυστερεί να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, ενώ η άφιξη της Μελάνια Τραμπ αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από το προσωπικό του Αμερικανού Προέδρου, καθώς θα βοηθήσει στην προώθηση μιας φυσιολογικής, οικογενειακής εικόνας για τους Τραμπ. 



Η καθυστέρηση της μετακόμισης της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ οφειλόταν στο γεγονός πως οι μαθητικές υποχρεώσεις του μικρού γιου του ζευγαριού δεν είχαν ολοκληρωθεί στη Νέα Υόρκη. Το σχολικό έτος, όμως, έλαβε τέλος και η οικογένεια Τραμπ είναι έτοιμη να βρεθεί στο πλευρό του προέδρου των ΗΠΑ στις 14 Ιουνίου.

Ωστόσο, οι γονείς της Μελάνια, Βίκτορ και Αμαλίγια Κνάους, οι οποίοι διέμεναν στον πύργο Τραμπ δεν σχεδιάζουν να μετακομίσουν μόνιμα στην αμερικανική πρωτεύουσα, αν και θα την επισκέπτονται συχνά, καθώς θα βοηθούν και στην ανατροφή του μικρού Μπάρον.



Η κυρία Τραμπ, τον τελευταίο καιρό, περνά ολοένα και περισσότερο χρόνο, προετοιμάζοντας το δικό της προσωπικό στην Ανατολική Πτέρυγα, ενώ αυξάνει σταδιακά και την παρουσία της σε διάφορες επίσημες εκδηλώσεις. 

Το προσωπικό και οι βοηθοί του Ντόναλντ Τραμπ θεωρούν πως η παρουσία της Μελάνια στο πλευρό του θα τον βοηθήσει σημαντικά, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως υπολογίζει την άποψη της συζύγου του, η οποία είναι ιδιαίτερα προστατευτική με την εικόνα του και προσπαθεί να τον συγκρατεί από τυχόν κινήσεις του που μπορεί να τον βλάψουν. Μάλιστα, άτομα από το προσωπικό του Τραμπ αποκαλύπτουν πως ο Αμερικανός πρόεδρος μιλά αρκετές φορές στο τηλέφωνο με τη σύζυγο του, ζητώντας της συμβουλές.

Γεγονός είναι άλλωστε πως η Μελάνια είναι η μόνη που φαίνεται ικανή στο να συγκρατεί τον σύζυγο της από τα συχνά ξεσπάσματα του στο Twitter, ενώ η κόσμια συμπεριφορά του Αμερικανού Προέδρου κατά το εννεαήμερο ταξίδι τους στο εξωτερικό πιστώνεται σε αυτήν, όπως τονίζουν μέλη του προσωπικού του Τραμπ.



Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, πρώην μέλος της εκστρατείας του Τραμπ δήλωσε πως η Μελάνια Τραμπ αποτελεί ισχυρή επιρροή για τον 70χρονο Αμερικανό πρόεδρο, καθώς καταφέρνει να τον ηρεμεί. Ακόμα η 47χρονη Πρώτη Κυρία παρακολουθεί στενά το προσωπικό και τους βοηθούς του συζύγου της, προκειμένου να είναι σίγουρη πως τον περιστοιχίζουν άτομα πιστά σε αυτόν.

Όσον αφορά την ατζέντα της Μελάνια ως Πρώτη Κυρία, δεν είναι ακόμα γνωστό με ποιο θέμα θα ασχοληθεί, αν και στην προεκλογική εκστρατεία είχε ταχθεί κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού. Η εκπρόσωπος της, πάντως, τονίζει πως ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα για την κυρία Τραμπ είναι τα παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης