είναι ανοικτό στον διάλογο για να επιλυθεί η κρίση με τους γείτονές του στον Κόλπο, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του εμιράτου, ο Σέιχ Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι, στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Είμαστε διατεθειμένοι να καθίσουμε και να συζητήσουμε», είπε ο αλ Θάνι σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο και μεταδόθηκε σήμερα.
Ο ίδιος επέμεινε ότι το Κατάρ πιστεύει στη διπλωματία και θέλει να προωθήσει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, αλλά και στο ότι η χώρα του καταπολεμά την τρομοκρατία.
Κλείσιμο
«Δεν είμαστε υπερδύναμη εδώ, δεν πιστεύουμε στην διευθέτηση προβλημάτων μέσω μιας αναμέτρησης», ανέφερε ο ίδιος.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.