είναι ανοικτό στον διάλογο για να επιλυθεί η κρίση με τους γείτονές του στον Κόλπο, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του εμιράτου, ο Σέιχ Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι, στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Είμαστε διατεθειμένοι να καθίσουμε και να συζητήσουμε», είπε ο αλ Θάνι σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο και μεταδόθηκε σήμερα.
Ο ίδιος επέμεινε ότι το Κατάρ πιστεύει στη διπλωματία και θέλει να προωθήσει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, αλλά και στο ότι η χώρα του καταπολεμά την τρομοκρατία.
Κλείσιμο
«Δεν είμαστε υπερδύναμη εδώ, δεν πιστεύουμε στην διευθέτηση προβλημάτων μέσω μιας αναμέτρησης», ανέφερε ο ίδιος.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events