Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο «κακά ενημερωμένο» μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την τρομοκρατική απειλή την επομένη της επίθεσης στην πόλη του.
Ο δήμαρχος «έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να απαντήσει στο κακά ενημερωμένο τουίτ του Ντόναλντ Τραμπ, που βγάζει εσκεμμένα από το συνολικό πλαίσιο τις παρατηρήσεις του με τις οποίες καλούσε τους Λονδρέζους να μην ανησυχούν» από την ενίσχυση των δυνάμεων της αστυνομίας στους δρόμους της πρωτεύοσυας, ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του δημάρχου του Λονδίνου.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.