Την επόμενη Πέμπτη η κατάθεση στο Κογκρέσο του πρώην διευθυντή του FBI
O Τζέιμς Κόμεϊ θα καταθέσει ενώπιον των γερουσιαστών σχετικά με την υπόθεση της φερόμενης ρωσικής ανάμειξης στις περσινές προεκλογικές εκλογές των ΗΠΑ
O πρώην διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI), Τζέιμς Κόμεϊ θα καταθέσει ενώπιον των γερουσιαστών της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας στις 8 Ιουνίου σχετικά με την υπόθεση της φερόμενης ρωσικής ανάμειξης στις περσινές προεκλογικές εκλογές των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κατάθεση του Κόμεϊ θα είναι δημόσια και θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης (17:00 ώρα Ελλάδας).
Ένα από τα βασικά ζητήματα και ερωτήματα που θα τεθούν στον Κόμεϊ θα είναι η έρευνα για την φερόμενη σύμπραξη αξιωματούχων της ρωσικής κυβέρνησης και στελεχών του επιτελείου του προέδρου
Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος απέλυσε αιφνιδίως στις 9 Μαΐου τον Κόμεϊ προκαλώντας πολιτική θύελλα, καθώς ο πρώην διευθυντής διαδραμάτιζε κεντρικό ρόλο στην εν λόγω έρευνα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.