Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο στο Μάντσεστερ
σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τις οικογένειες των θυμάτων της χθεσινής σφαγής στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.
Οι πολίτες του Μάντσεστερ «αφήνουν στην άκρη τις διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες και πολιτικές πεποιθήσεις» για να υμνήσουν την αγάπη και την αλληλεγγύη κόντρα στο μίσος και τον τρόμο.
«Θα νικήσουμε τον τρόμο» είναι το μήνυμα του δημάρχου του Μάντσεστερ Εντυ Νιούμαν.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.