Φερχόφσταντ: Αν επιμείνει ο Ερντογάν να διακόψουμε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, σχολίασε τη μικρή διαφορά στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος
Το δικό του σχόλιο, σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία έκανς ο Γκι Φερχόφσταντ.
Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολίασε τη μικρή διαφορά στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι εάν ο Ερντογάν επιμείνει στις απόψεις περί συνταγματικής αναθεώρησης, τότε η ΕΕ θα πρέπει να διακόψει τις όποιες ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.