Με το... δάχτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ: «Η Βόρεια Κορέα πάει γυρεύοντας για προβλήματα»

Με το... δάχτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ: «Η Βόρεια Κορέα πάει γυρεύοντας για προβλήματα»

«Αν η Κίνα αποφασίσει να βοηθήσει, αυτό θα είναι θαυμάσιο. Αν όχι, θα λύσουμε το πρόβλημα χωρίς αυτούς!» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter

Με το... δάχτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ: «Η Βόρεια Κορέα πάει γυρεύοντας για προβλήματα»
«Η Βόρεια Κορέα "πάει γυρεύοντας" για προβλήματα» έγραψε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Όπως τόνισε ο Τραμπ, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να προσφέρουν μια καλύτερη εμπορική συμφωνία στην Κίνα, προκειμένου να επιλυθεί η κρίση με την Πιονγκγιάνγκ.

Κλείσιμο
«Εξήγησα στον πρόεδρο της Κίνας ότι η εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ θα είναι πολύ καλύτερη γι' αυτούς (το Πεκίνο), αν επιλύσουν το πρόβλημα της Βόρειας Κορέας!» είπε, στον απόηχο της συνάντησης με τον Σι Τζινπίνγκ στην Φλόριντα.

«Η Βόρεια Κορέα "πάει γυρεύοντας" για προβλήματα. Αν η Κίνα αποφασίσει να βοηθήσει, αυτό θα είναι θαυμάσιο. Αν όχι, θα λύσουμε το πρόβλημα χωρίς αυτούς! ΗΠΑ» έγραψε συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τα βορειοκορεατικά ΜΜΕ προειδοποίησαν τις ΗΠΑ με πυρηνική επίθεση, εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε ένδειξη ενός αμερικανικού προληπτικού πλήγματος, την ώρα που πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ των οποίων ηγείται το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Carl Vinson, κατευθύνονται προς τον δυτικό Ειρηνικό.

«Εάν οι ΗΠΑ τολμήσουν να προχωρήσουν στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης, υπό το πρόσχημα μιας "προληπτικής επίθεσης", αλλά και της "αλλαγής ηγεσίας", τότε η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη ν' αντιδράσει κατά οποιασδήποτε πολεμικής ενέργειας» δήλωσε εξάλλου τη Δευτέρα εκπρόσωπος της Βόρειας Κορέας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης